Autostrada suspendata gata pe hartie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat joi seara, 8 octombrie, la o emisiune televizata, ca are deja finalizat proiectul privind constructia autostrazii suspendate si incearca sa gaseasca finantare pentru aceasta.

Potrivit unui comunicat Agerpres, el a precizat ca aproape toate proiectele principale promise bucurestenilor sunt acum “puse in opera”. In calitatea sa de candidat independent la Presedintie, Sorin Oprescu a spus, cu aceasta ocazie, ca poate aparea in fata locuitorilor Capitalei sa anunte ca sute de strazi au fost reabilitate, a desfiintat constructiile ilegale in parcuri, a continuat lucrarile la Pasajul Basarab si la stadionul Lia Manoliu.

“Niciodata nu mi-a placut sa ma transform in marioneta si sa apar la televizor. Am terminat tot ce a venit din urma la strazi, am recuperat ilegalitatile din parcuri. Nu o sa ma laud niciodata. Am inaintat procurorilor 42 de plangeri penale pentru abuzurile constatate in perioada anterioara, pentru ca s-a instituit obiceiul sa nu se dea socoteala. (…) Au fost ridicate PUZ-uri cu aprobari de la sectoare si nu trebuia asa. Autostrada suspendata este calculata, incerc sa gasesc finantare”, a spus Sorin Oprescu.

In luna septembrie, primarul general Sorin Oprescu l-a informat oficial pe vicepresedintele Comitetului Municipal din Beijing, Zhao Wenzhi, despre inceperea discutiilor cu firma Shanghai Construct Group pentru constructia in Bucuresti a unei autostrazi suspendate, in parteneriat public-privat. Primarul general al Capitalei a mentionat ca firma constructoare din China si-a manifestat interesul de a se implica in realizatea acestei artere de circulatie bucurestene.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.