Autostrada Timisoara – Arad gata in decembrie, insa cu receptia in 2012

 

Ministrul Anca Boagiu a anuntat sambata, dupa o vizita pe santierul autostrazii Timisoara – Arad, ca pana la sfarsitul anului vor fi gata toti cei 33 de km, insa receptia va avea loc in primavara anului viitor. Lucrarile au inceput in 2009, fiind intarziate anul acesta din cauza unor exproprieri.

 

\”Trebuie un pic mai multa mobilizare si organizare, pentru ca nu sunt nici 100 de constructori. Dar atat timp cat domnul Lucaci (Sorin Lucaci – n.r.), directorul Regionalei de Drumuri si Poduri, da asigurari ca lucrarea va fi terminata anul acesta – deci ca se va putea circula -, urmand ca anul viitor, la inceputul primaverii, sa se faca receptia, e un lucru bun\”, a declarat Boagiu, precizand ca ministerul nu va acorda nicio \”suplimentare financiara\”.

Ministrul Transporturilor a mai spus ca primeste in fiecare saptamana rapoarte ale unor filmari facute din avion asupra santierului, declarandu-se multumita de mersul lucrarilor. Astfel, daca la inspectia sa de acum doua luni mersul autostrazii era intarziat, acum pare sa fi reintrat in grafic.

Magda SEVERIN

Foto: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.