Autostrada Urbană, deschisă circulației (galerie foto)

CNAIR a reușit să recepționeze și să deschidă circulației în 14 decembrie, la ora 19.00, cei 6,5 km ai Autostrăzii Urbane ce face legătura între Autostrada București – Ploiești și Șoseaua Petricani din Capitală.

sursă foto: cnair

Este vorba despe sectorul de autostradă ce pornește de la Intersecția Petricani (km 0) până la Nodul rutier Centura București și Nodul rutier Moara Vlăsiei (km 3,3), căruia i se alătură alți circa 3,2 km deja finalizați, din apropierea Străzii Popasului până la Centura București.

În total, cei circa 6,5 km de la Centură și până în șoseaua Petricani au câte trei benzi pe sens (fără bandă de urgență) și două noduri: la intersecția cu Popasului și un sens giratoriu la intersecția cu strada Gherghiței.

La intersecția cu Șoseaua Petricani, autostrada se termină într-o intersecție în „T” semaforizată, cu bretele dedicate pentru virajul la stânga, atât de pe autostradă, cât și de pe Șoseaua Petricani.

Proiectarea și execuția acestui sector de autostradă au fost făcute de Asocierea Aktor – EuroContruct Trading 98, pentru 129,2 milioane lei, fără TVA. Contractul a fpost semnat în urmă cu 4 ani.

Amintim că Autostrada București – Ploiești a fost deschisă circulației în vara lui 2012, după ani buni de întârziere.

sursă foto: cnair
sursă foto: cnair
sursă foto: cnair
sursă foto: cnair
sursă foto: cnair
sursă foto: cnair

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.