Avison Young, cea mai bună agenție din sud-estul Europei

Avison Young a luat premiul pentru cea mai bună agenție din Sud-Estul Europei. Compania de consultanță imobiliară Avison Young a deschis primul birou în România în 2017 și este compania cu cea mai rapidă creștere din regiune. 

David Canta

Iată precizările, transmise ZIUA CARGO:

Avison Young a fost premiată în cadrul Galei SEE Real Estate Awards, pentru rezultatele excepționale din ultimul an. Compania a deschis trei birouri noi în Ungaria, Bulgaria și Cehia și a extins operațiunile existente din România și Polonia, recrutând consultanți de calibru din industrie.

După aproape patru ani de activitate în România, Avison Young a ajuns în momentul actual una dintre cele mai importante firme de consultanță imobiliară de pe piață, oferind o gamă completă de servicii în sectorul imobiliar. 

Compania este condusă în România de David Canta, care a coordonat recent deschiderea mai multor birouri în țări din Europa Centrală și de Est. 

„Acum patru ani, eram primul birou Avison Young în Europa Centrală și de Est, ulterior s-a deschis Polonia, Ungaria și apoi Cehia și Bulgaria. Sunt foarte fericit că am atins obiectivul de a acoperi întreaga regiune într-un timp foarte scurt, iar premium acordat în cadrul galei ne onorează și reprezintă o recunoaștere a dinamismului cu care ne-am dezvoltat.”, a declarat David Canta, Principal Avison Young România și Cehia. 

Gala SEE Real Estate Awards & Forum Networking este singurul eveniment de acest gen care acoperă regiunea sud-est europeană. Evenimentul reunește cei mai importanți dezvoltatori internaționali și locali, bancheri, investitori, avocați și alți profesioniști din regiune. Acest eveniment a găzduit o serie de discuții acoperind principalele subiecte și problemele relevante pentru sectorul imobiliar din Sud-Estul Europei. 

Forumul SEE Real Estate Awards & CEO Networking a reprezentat primul eveniment virtual de premiere care a sărbătorit industria imobiliară din Sud-Estul Europei, culminând cu gala de premiere care a fost difuzată online în direct pe 8 aprilie. 

Despre Avison Young

Firma Avison Young este din 2017 în România. Condusă de David Canta, compania și-a construit echipa în țară, ajungând în momentul actual una din cele mai importante firme de consultanță imobiliară de pe piață, oferind o gamă completă de servicii în sectorul imobiliar.

Compania oferă proprietarilor și chiriașilor servicii de consultanță în investiții imobiliare, tranzacții de închiriere, finanțări, evaluări, property și project management pentru toate tipurile de proprietăți.  

Fondată în 1978 în Toronto, Canada, Avison Young este una dintre companiile de Real Estate cu cele mai rapide ascensiuni la nivel internațional, administrând în momentul de față peste 37 de milioane de metri pătrați. Compania are o structura colaborativă, fiind deținută și administrată de directorii săi. În cadrul companiei activează peste 5,000 de profesioniști în Real Estate ce oferă servicii profesioniste de consultanță imobiliară, în peste 100 de birouri în țări precum Canada, SUA, Germania, Marea Britanie, Polonia sau România.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.