Avison Young România l-a recrutat pe Andrei Voica

Compania canadiană de consultanță imobiliară Avison Young, prezentă în România din 2017, își continuă creșterea susținută și își întărește echipa locală de management prin numirea lui Andrei Voica în rolul de Head of Workplace Advisory and Project Management, reprezentând o mișcare strategică ce contribuie la obiectivul companiei de a atinge poziția de lider pe piața din România și de a oferi o platformă completă de servicii.

Anterior, Andrei Voica a ocupat funcția de Director al Departamentului de Project Management and Workplace Advisory din cadrul Colliers International România, fiind responsabil cu activitatea de vânzări, managementul echipei, precum și cu strategiile de dezvoltare a departamentului și implementare a proiectelor.

„Sunt foarte mândru că un profesionist de calibrul lui Andrei se alătura companiei noastre. El este unul dintre cei mai experimentați și apreciați specialiști pe piața locală, în livrarea serviciilor de Workplace Advisory și Project Management pentru spațiile de birou. Sosirea sa vine într-un moment de transformare extraordinară în industria noastră, acum când clienții au nevoie de un nou mod de gândire și o abordare inovatoare pentru a răspunde celor mai provocatoare întrebări cu privire la strategia de revenire și reamenajare a spațiului de birou”, a declarat David Canta, Managing Director în cadrul Avison Young România.

„Scopul final este să ajutăm clienții noștri să își folosească biroul ca un instrument ce va genera un avantaj competitiv”, a adăugat David Canta.

De-a lungul carierei sale, Andrei Voica a consiliat și implementat proiecte cu o suprafață totală de peste 400.000 mp, pentru mai mult de 50 de chiriași internaționali activi în România. Cu 14 ani de experiență în management de proiect, design de arhitectură și consultanță tehnică, Andrei Voica este, de asemenea, renumit pe piața de birouri din România pentru introducerea și dezvoltarea serviciului de Workplace Solutions, începând din 2013. Acest serviciu de consultanță a înregistrat o cerere constantă în anii dinaintea pandemiei, deoarece mai multe companii au profitat de oportunitatea de a-și regândi și optimiza spațiul de birou, în strânsă corelare cu un nou design de arhitectură, alegând un consultant care examinează și dezvoltă soluții specifice pentru modul de lucru al fiecărei organizații.

„Sunt dedicat unui plan pe termen lung cu Avison Young. Este un pas curajos pe care îl fac cu mare încredere, deoarece vom putea oferi, cu adevărat, o platformă integrată de servicii complete de consultanță, într-un parteneriat cu clienții noștri și ajutându-i să-și atingă obiectivele. Abordarea proactivă și orientată către client a echipei locale a Avison Young este rezultat al colaborării și al perspectivei globale, dar, în egală măsură, este alimentată de o puternică expertiză pe piața locală”, a spus Andrei Voica.

În ceea ce privește tendințele recente din industrie și noul hibrid între munca de acasă și munca de la birou, el a adăugat: „Un număr semnificativ de organizații globale, dar și locale, au început să acorde prioritate și să contracteze serviciul de Workplace Advisory, ca rezultat al impactului Covid-19. Acum este cel mai potrivit moment pentru companii de a regândi strategic modul în care funcționează organizația lor și pentru a defini mixul și distribuția de spații care se potrivesc cel mai bine noului mod de lucru. În anii ce vor urma, se va pune un accent tot mai puternic pe crearea unui mediu de lucru extrem de adaptabil și combinarea mai multor tipologii de lucru”.

Despre Avison Young

Firma Avison Young este din 2017 în România. Condusă de David Canta, compania și-a construit echipa în țară, ajungând în momentul actual una din cele mai importante firme de consultanță imobiliară de pe piață, oferind o gamă completă de servicii în sectorul imobiliar.

Compania oferă proprietarilor și chiriașilor servicii de consultanță în investiții imobiliare, tranzacții de închiriere, finanțări, evaluări, property și project management pentru toate tipurile de proprietăți.  

Fondată în 1978 în Toronto, Canada, Avison Young este una dintre companiile de Real Estate cu cele mai rapide ascensiuni la nivel internațional, administrând în momentul de față peste 37 de milioane de metri pătrați. Compania are o structura colaborativă, fiind deținută și administrată de directorii săi. În cadrul companiei activează peste 5,000 de profesioniști în Real Estate ce oferă servicii profesioniste de consultanță imobiliară, în peste 100 de birouri în țări precum Canada, SUA, Germania, Marea Britanie, Polonia sau România.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.