Baneasa restrictionata

Circulatia rutiera va fi inchisa pe DN 1 in intersectiile bd. Ion Ionescu de la Brad – bd. Aerogarii si str. Constantin Dobrogeanu Gherea – str. Elena Vacarescu, in vederea finalizarii lucrarilor la pasajul subteran Baneasa, incepand cu data de 10 octombrie ora 00:00 si pana pe 10 noiembrie, informeaza Brigada de Politie Rutiera a Capitalei.
Potrivit Biroului de presa al Politiei Capitalei, pentru directia bd. Ion Ionescu de la Brad – bd. Aerogarii, traficul rutier va fi deviat dupa cum urmeaza: autovehiculele cu masa mai mica de 7,5 tone vor circula pe traseul bd. Ion Ionescu de la Brad – DN 1- sos. Bucuresti-Ploiesti – Piata Presei Libere – cu posibilitate de intoarcere, iar autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone vor urma ruta bd. Ion Ionescu de la Brad – bd. Gheorghe Ionescu Sisesti – bd. Bucurestii Noi – Str. Jiului – B-dul Poligrafiei – Piata Presei Libere – sos. Bucuresti-Ploiesti – DN 1 – bd. Aerogarii. Pentru directia bd. Aerogarii – bd. Ionescu de la Brad, traficul rutier va fi deviat, pentru toate autovehiculele, pe traseul DN1 – sensul giratoriu de sub al doilea pasaj de pe DN1 – str. Jandarmeriei – bd. Oaspetilor – bd. Gheorghe Ionescu Sisesti – bd. Ion Ionescu de la Brad.

Brigada de Politie Rutiera recomanda conducatorilor auto sa circule cu atentie si sa respecte semnificatia indicatoarelor rutiere montate temporar in zona si semnalele agentilor de politie rutiera.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.