Benjamin Smith, de la șefia Air Canada la Air France-KLM

Benjamin Smith, fost Presedinte al Air Canada, a fost numit CEO al companiei Air France-KLM.

Benjamin Smith

Iată precizările, în comunicatru transmis redacției:

Consiliul de administrație al companiei Air France-KLM l-a numit în funcția de director executiv pe Benjamin Smith, fostul Presedinte și COO al Air Canada. Benjamin Smith este recunoscut la nivel internațional drept un profesionist în industria aeriana, jucând un rol major în dezvoltarea Air Canada în ultimele două decenii.

Benjamin Smith va prelua conducerea executivă a Grupului Air-France-KLM cel mai târziu la 30 septembrie 2018. El va fi responsabil de revitalizarea Air France, de a da un nou impuls strategic Grupului și de a lucra la o nouă abordare de leadership cu toate echipele Air France-KLM.

Benjamin Smith a declarat: “Sunt foarte entuziasmat de această nouă oportunitate. Air France și KLM sunt companii aeriene bine cunoscute pentru profesionalismul și angajamentul echipelor lor. Sunt foarte conștient de provocările competitive pe care le întâmpină în prezent grupul Air France-KLM și sunt convins că echipele companiilor aeriene dispun de toate forțele pentru a reuși pe piața globală a companiilor aeriene. Sunt încrezător în capacitatea Grupului de a deveni unul dintre cei mai importanți jucători din lume. Aștept cu nerăbdare să câștig încrederea și respectul tuturor echipelor. Mă apropii de această nouă provocare cu pasiunea mea pentru sectorul aviației și cu dorința mea de a asculta toate părțile interesate, astfel încât să putem colabora și să câștigăm. Mi-am petrecut întreaga carieră în această industrie și sunt convins că echipele grupului Air France-KLM sunt cele mai puternice instrumente pentru viitorul său succes. Cred că în ultimele două decenii am dezvoltat relații de încredere foarte puternice cu colegii mei de la Air Canada și aștept cu nerăbdare să întâlnesc echipele de la Air France-KLM pentru a începe să lucrez alături de acestea. Îi mulțumesc Consiliului de administrație al Air France-KLM pentru acest mandat”.

Despre AIR FRANCE KLM:

AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucatori in transportul aerian, la nivel mondial, si lider de piata pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. In 2016, AIR FRANCE KLM a transportat 99.4 milioane de pasageri si peste 1.1 milioane de tone cargo. Flota companiei este formata din 534 aeronave, iar reteaua acopera 328 de destinatii din 118 tari, prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, si Amsterdam-Schiphol.

Air France si KLM sunt companii membre ale aliantei globale SkyTeam care numara 20 membri si care ofera pasagerilor din intreaga lume acces la o retea globala de 17.343 de zboruri zilnice catre 1.074 de destinatii din 177 de tari.

www.airfrance.ro

www.klm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.