Benoit Tanguy, noul Managing Director al Scania Black Sea Unit

Scania Black Sea Unit, România și Bulgaria, anunță numirea lui Benoit Tanguy în funcția de Managing Director al companiei începând cu 1 iulie 2018.
Benoit Tanguy
Fostul Managing Director al companiei, Hakan Sundstrom, va ocupa funcția de Senior Advisor în cadrul Scania CV AB Suedia.
Benoit Taguy are o experiență de peste 20 de ani în industria transporturilor și peste 18 ani de activitate în cadrul companiei Scania. El și-a început cariera într-un atelier de service, urmând să treacă de-a lungul timpului în numeroase funcții ale departamentului comercial, în calitate de agent vânzări, manager vânzări, cât și dealer manager.
Benoit Tanguy
Timp de 12 ani a ocupat funcția de director vânzări în cadrul companiei Scania Franța, iar ultima poziție ocupată, înainte de sosirea în România și Bulgaria, a fost de Managing Director la Scania Couloumbia.
Noul managing director la BSU și-a propus să continuie buna dezvoltare a companiei, declarând că industria de transport din Estul Europei este un sector promițător:
“Aștept cu nerăbdare această nouă provocare și sunt convins că împreună vom depăși așteptările tuturor clienților noștri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.