BFGoodrich lansează noua anvelopa Mud-Terrain T/A® KM3

BFGoodrich introduce pe piața din România  o nouă anvelopă off-road pentru condiții extreme. Cu o tradiție îndelungată ca marcă de prim rang pentru pasionații de off-road, BFGoodrich a dezvoltat pentru noua anvelopă tehnologii care îmbunătățesc și mai mult urcarea, tracțiunea, rezistența în noroi și peste pietre.

Prezentând cea mai recentă inovație din istoria de 40 de ani a tehnologiilor avansate de anvelope pentru off-road BFGoodrich, Mud-Terrain T/A KM3 este un echipament absolut necesar pentru cei care au nevoie de anvelope pentru a face față oricărui scenariu off-road.

„Anvelopa KM3 este proiectată pentru o rezistență și o tracțiune extreme și este un echipament esențial pentru pasionații de off-road. Fie că este utilizată pentru condus off-road de plăcere sau ii este folosită capacitatea extremă pentru a desfășura activități în aer liber, această anvelopă a fost construită pentru a-i duce pe șoferi oriunde vor să meargă.” a declarat Harold Phillips, Directorul General BFGoodrich.

Realizată pentru noroi

Anvelopa BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 are o tracțiune pe noroi cu 5% mai bună. Barele „Mud-Phobic” de pe umerii anvelopei sunt proiectate pentru a elibera noroiul compactat pentru o tracțiune îmbunătățită în condiții de noroi sau sol moale.

Modelul Terrain-Attack al benzii de rulare al anvelopei include blocuri mari de rulare proiectate pentru a oferi o aderență incredibilă din orice unghi de apropiere.

Construită pentru urcare

Componenta avansată Krawl-TEK a anvelopei BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 oferă o tracțiune cu 8% mai bună pe pietre, care îmbunătățește aderența pe pietre și alte suprafețe alunecoase. Zona lineară flexibilă a anvelopei îi permite să se muleze pe obiecte la o presiune redusă de umflare pentru o mai mare aderență la urcare.

Design-ul Traction-Armor Sidewall Sculpture și umărul cu caneluri îmbunătățesc și mai mult capacitățile de tracțiune pe sol moale și noroi.

Creată pentru a cuceri

Anvelopa BFGoodrich Mud-Terrain T/A® KM3 a fost concepută pentru a cuceri cele mai dificile provocări de off- road cu protecție extremă pe peretele lateral, rezistență la șocurile de înțepare și rezistență la zgârieturile și tăieturile provenite de la pietriș.

Pereții laterali sunt cu 27% mai rezistenți, grație tehnologiei CoreGard Max testată în curse, derivată din linia de anvelope BFGoodrich Baja T/A® KR3 testate în cursele din deșert. Această tehnologie ajută la prevenirea despicării sau perforării printr-o grosime mai mare, care protejează zona critică a peretelui lateral. De asemenea, anvelopa BFGoodrich Mud-Terrain T/A® KM3 asigură performanțe rutiere robuste, niveluri acceptabile de zgomot pe șosele pentru șoferi de la și până la traseu.

Dimensiuni și acoperirea pieței

Disponibilă în Europa începând cu 1 mai 2018 pentru diametrele jantei de la 15” la 20”, noua gamă KM3 include 42 de dimensiuni – dintre care 21 sunt noi – și acoperă 75% din piața europeană 4X4. Anvelopa Mud-Terrain T/A KM3 va avea cea mai bună acoperire a pieței, cel mai mare segment din această categorie de anvelope.

Repere pentru noroi

BFGoodrich a creat categoriile radiale all-terrain și mud-terrain. Cu o experiență de peste 40 de ani ca lider în categoria anvelopelor off-road, BFGoodrich a câștigat mai multe campionate de curse în deșert SCORE Baja decât toți ceilalți competitori la un loc — și continuă să folosească în mod regulat asemenea curse în deșert ca laboratoare de testare pentru a îmbunătăți tehnologia anvelopei.

Istoria anvelopei în noroi BFGoodrich, aproape patru decenii de tehnologie avansată:

  • 1980: BFGoodrich lansează prima anvelopă radială performantă din lume pentru

    camioane ușoare, anvelopa radială Mud-Terrain T/A®.

  • 1984: BFGoodrich introduce anvelopa radială Mud-Terrain T/A de 35 inch, cea mai

    înaltă anvelopă pentru camioane ușoare din lume.

  • 1988: se lansează cea de-a doua generație de anvelope radiale Mud-Terrain T/A.
  • 1993: BFGoodrich lansează anvelopa Moab Edition Mud-Terrain T/A.
  • 2001: cea de-a treia generație a anvelopei Mud-Terrain T/A KM își face debutul.
  • 2007: este introdusă cea de-a patra generație a anvelopei Mud-Terrain T/A KM2.
  • 2018: cea de-a cincea generație a anvelopei Mud-Terrain T/A KM3 este lansată la nivel mondial.Despre BFGoodrich® Tires

    Cu o tradiție de peste 100 de ani, BFGoodrich® Tires este dedicată furnizării anvelopelor de înaltă performanță pentru cei pasionați să conducă în aproape orice mediu. Combinând expertiza tehnică cu experiența de 45 de ani în domeniul sporturilor cu motor, BFGoodrich oferă anvelope pentru o gamă completă de experiențe de conducere, de la o performanță ridicată pe șosea la teren off-road cu o temă comună — performanță extremă.

  • Aflați mai multe la www.BFGoodrich.com sau www.BFGoodrichRacing.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.