B&H Worldwide a câștigat premiul BIFA Freight Service

B&H Worldwide, cel mai important furnizor global de soluții logistice critice pentru timp aerospațial, a câștigat premiul BIFA Freight Service 2020 pentru gestionarea lanțului de aprovizionare. La a 32-a ediție a acestor premii, câștigătorii au fost anunțați prin video, din cauza pandemiei globale de coronavirus.

B&H și-a prezentat serviciile sale unice companiilor aeriene, prezentând un studiu de caz despre modul în care a implementat un lanț global de aprovizionare complex pentru un client de linie aeriană. Prezentarea detaliată a fost aleasă de un grup de experți în logistică din industrie ca câștigător.

Panoul BIFA care determină câștigătorii a menționat implicarea B&H în fiecare aspect al lanțului de aprovizionare și capacitatea sa de a integra partenerii și furnizorii din întreaga lume ca factori cheie în compania care câștigă premiul de gestionare a lanțului de aprovizionare. De asemenea, a menționat eficiența și economiile de costuri pe care B&H le-a putut furniza clientului.

Vorbind despre directorul general al grupului câștigător, Gary Wilson a spus: „Toate echipele noastre din întreaga lume ar trebui să-și acorde creditul pentru B&H Worldwide care a obținut acest premiu. visăm pentru a menține lanțul de aprovizionare în funcțiune. Suntem foarte mândri că am câștigat acest premiu într-un an care a fost foarte provocator pentru industria în ansamblu “.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.