Bilet Interrail gratuit la majorat

tren-pasageri-1Grupul PPE din Parlamentul European a lansat o campanie pentru sprijinirea inițiativei Interrail – un bilet gratuit pentru fiecare european cu ocazia majoratului, în scopul consolidării identității europene.

“Când eram un tânăr student am călătorit pentru prima oară în Marea Britanie și Sicilia cu un bilet Interrail. A fost o experiență fascinantă. M-am simțit European pentru prima dată. Îmi doresc ca toți tinerii europeni să simtă ce am simțit și eu. Acest lucru îi va motiva să descopere Europa ei înșiși, să își facă noi prieteni în străinătate și să dezvolte un sentiment autentic pentru ceea ce reprezintă acest continent”, a declarat Manfred Weber, președintele Grupului PPE.

“Am insistat pentru această inițiativă. Progresăm pas cu pas. Anunțul de astăzi al Comisiei Europene referitor la “Inițiativa pentru mobilitate” este deja un semnal pozitiv. Pentru a menține acest impuls le cerem cetățenilor europeni să ne ajute prin împărtășirea experiențelor lor de călătorie în Europa sub hashtag-ul #DiscoverEUși să promoveze inițiativă noastră pe rețelele sociale. Avem nevoie de ajutor din partea tuturor cetățenilor europeni pentru ca aceasta să devină o realitate.”

Inițiativa, pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.