Bilete online la tren între Gara de Nord București – Aeroport Otopeni

O nouă versiune a aplicației „CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” este disponibilă, din 18 august. Aceasta permite cumpărarea mai ușoară a biletelor pentru trenurile care circulă pe relația București Nord – Aeroport „Henri Coandă” și retur.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

CFR Călători îmbunătățește constant aplicația urmărind îndeaproape nevoile pasagerilor, axându-se pe cei trei piloni de dezvoltare: intuitivitate – ușurință în utilizare, siguranță și accesibilitate. Folosind noua funcție, alături de salvarea datelor călătorilor și Click4pay, pasagerii pot cumpăra mai rapid și sigur biletele înainte de călătorie, pe ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur.

Instalarea noii versiuni a aplicației mobile ”CFR Călători mersul trenurilor și bilete online„ se poate face prin accesarea următorului link (https://bilete.cfrcalatori.ro/Mobile/Airport) sau prin căutare în Magazin Play (Ex: „bilete CFR Călători”). Aplicația este disponibilă pentru dispozitivele cu sistem de operare Android (minim Android 5.1).

CFR Călători opereză 60 de trenuri pe ruta București Nord – Aeroportul „Henri Coandă” și retur. Tariful este de 4 lei, accesibil tuturor. Circulaţia trenurilor este cadenţată şi acoperă aproape întreaga durată a zilei, asigurând nevoile de transport atât pentru traficul de călători ocazional cât şi pentru cel de navetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.