Black Friday 2017 a început la CEL.ro

Retailerul online CEL.ro anunță că a început campania de Black Friday 2017 și oferă reduceri de până la 70% clienților săi.

Cel mai mare și cel mai ofertant eveniment de reduceri de peste an aduce la CEL.ro peste 150.000 de produse cu discount – mai multe ca oricând, pentru a oferi mai repede cumpărătorilor săi cele mai mici prețuri din piață și o livrare cât mai rapidă.

Pentru o mai bună gestiune a evenimentului și pentru a crește numărul clienților mulțumiți de produsele pe care le achiziționează la prețuri foarte bune, retailerul online are o veste surpriză: a început Black Friday 2017 vineri, 10 noiembrie.

CEL.ro declară că anul acesta are multe reduceri și se așteaptă ca numarul celor care vor prinde oferte să fie mai mare. Cele mai importante branduri din portofoliul magazinului online sunt: Samsung, iPhone, LG, Xerox, Asus, Lenovo, Remington, Philips, Timberland, Fossil, etc.

Clienții se vor bucura de un Black Friday (începand cu 10 noiembrie 2017) cu mii de reduceri la:

  • telefoane → reduceri de până la 1,200 de lei
  • laptopuri → reduceri de până 40%
  • TV → reduceri de până la 4000 lei
  • electrocasnice → reduceri de până la 70%
  • îngrijire personală → reduceri de până la 70%
  • parfumuri & ceasuri → reduceri de până la 67%
  • imprimante → reduceri de până la 35%
  • componente & periferice → reduceri de până la 60%

Magazinul online a început organizarea celui mai mare eveniment din e-commerece-ul românesc mai devreme, pregătindu-se din punct de vedere logistic mult mai bine, luând măsuri și găsind soluții pentru a gestiona în timp util livrarea tuturor comenzilor. Toate eforturile depuse de retailer au ca scop evitarea întârzierii comenzilor, estimând că livrarea medie se va face în minimum 1-5 zile. În plus, vineri 10 noiembrie și sâmbătă 11 noiembrie produsele pot fi ridicate de la sediu CEL.ro conform programului menționat pe site-ul cel.ro.

Cu o gama larga de produse, CEL.ro Ccontribuie la consolidarea comertului online romanesc si dispune de servicii integrate si adaptate e-commerce-ului actual.

CEL.ro a inregistrat in anul 2016 vanzari de 53 milioane EUR si are peste 1.500.000 de comenzi procesate pana in prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.