Blue Air a suspendat toate cursele interne, din lipsa de pasageri

 

Compania de transport aerian Blue Air a suspendat, din 10 august, toate cursele interne, din lipsa de clienti, a anuntat Florentina Ivan, purtatorul de cuvant al companiei.

‘Incepand de marti, 10 august, am suspendat cursele interne ale companiei din lipsa de clienti. Este vorba de cursele tur- retur Bucuresti – Timisoara, Bucuresti – Arad si Bucuresti – Cluj. Cursele vor fi reluate daca va exista cerere din partea clientilor nostri’, a spus reprezentantul Blue Air.

Blue Air este o companie de smart flying cu capital integral privat romanesc si opereaza zboruri catre peste 50 de destinatii din Europa, fiind si transportatorul oficial al Postei Romane. De asemenea, incepand cu 2010, Blue Air ofera bilete catre destinatii in afara Europei, in parteneriat cu Blue Panorama. In 2009, 1,71 milioane de pasageri au ales sa zboare cu Blue Air, inregistrandu-se o crestere de 54 la suta fata de 2008. Compania estimeaza pentru 2010 o crestere a cifrei de afaceri de aproximativ 40 la suta fata de 2009. Grupul de firme Blue Air detinut de omul de afaceri Nelu Iordache, are 2.200 de angajati si o cifra de afaceri de 500 milioane euro in 2009. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.