Blue Air anulează zborurile din România spre Italia şi Cipru, în august

Blue Air anulează zborurile din România spre Italia şi Cipru, planificate în perioada 3 – 31 august, în contextul restricţiilor impuse de autorităţile din cele două ţări, informează operatorul aerian low-cost.

„Ca urmare a deciziei autorităţilor italiene şi cipriote de a introduce măsura autoizolării obligatorii de 14 zile şi a supravegherii medicale pentru toate persoanele care sosesc din România sau care s-au aflat în tranzit prin ţara noastră în ultimele două săptămâni, Blue Air este nevoită să anuleze un număr semnificativ de zboruri între România şi Italia şi între România şi Cipru. În acest moment, sunt afectate 64 de zboruri planificate în perioada 3 – 31 august 2020, urmând ca lista să fie actualizată permanent în funcţie de durata restricţiilor impuse de autorităţile italiene. Rutele afectate de aceste anulări sunt: Bucureşti Otopeni – Milano Malpensa, Florenţa, Napoli; Bacău – Bergamo, Torino, Roma Fiumicino; Iaşi – Torino; Bucureşti Otopeni – Larnaca”, precizează Blue Air într-un comunicat transmis în 28 iulie

Pasagerii Blue Air afectaţi de aceste anulări vor primi toate detaliile referitoare la opţiunile pe care le au la dispoziţie pe e-mailul furnizat în momentul rezervării biletului. Aceştia pot opta pentru reprogramarea gratuită a călătoriei în primele 7 zile de la data iniţială a zborului direct printr-un e-mail către adresa zbor.anulat@blueair.aero.

În cazul în care pasagerul nu optează pentru rebooking gratuit, după cele 7 zile de la data zborului anulat, Blue Air va transfera automat contravaloarea biletului în portofelul electronic Blue Wallet al persoanei care a efectuat achiziţia, de unde banii vor putea fi utilizaţi în termen de 2 ani pentru a cumpăra bilete pentru orice altă destinaţie deservită de Blue Air.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business bazat pe reducerea complexităţii, respectiv Low Cost – Low Complexity, se menţionează în comunicat. Compania operează avioane tip Boeing 737 iar în cei 15 ani de activitate a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.