Boagiu a depus juramantul de investitura. Berceanu ii preda abia luni Ministerul Transporturilor

 

Alaturi de alti cinci noi ministri, Anca Boagiu a depus, vineri, juramantul de investitura, in cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni, insa va prelua fraiele Ministerului Transporturilor abia luni, cand Radu Berceanu se va intoarce din strainatate.

“Faptul ca am ajuns la Ministerul Transporturilor nu este neaparat o bucurie, pentru ca va fi o responsabilitate majora atunci cand capeti incredere intr-un moment de criza. Stiu ca Ministerul Transporturilor are unele lucruri pe care trebuie sa le recupereze, si voi avea azi (n.r vineri) discutii cu secretarii de stat si cu directorii din minister asupra proiectelor si ne vom concentra pe proiectele cu fonduri europene, deoarece in plan profesional am experienta si vom vedea la sfarsit cat vom absorbi”, a spus Boagiu.

Ea a precizat ca se va intalni cu fostul ministru, Radu Berceanu, de indata ce acesta isi va rezolva problemele de sanatate, avand toata disponibilitatea de a discuta cu aceasta problemele ministerului.

 

Berceanu: “N-am niciun sfat sa-i dau. Consider ca se va descurca”

Berceanu a anuntat, vineri, ca nu o va putea primi pe inlocuitoarea sa, fiind nevoit sa plece din tara pentru o problema medicala, dar ii va preda mandatul luni. “Nu o voi primi azi (n.r vineri) pe doamna Anca Boagiu, pentru ca voi pleca din tara pentru a rezolva o problema medicala. Luni vom face predarea-primirea la MTI. N-am niciun sfat sa-i dau dnei Boagiu. Consider ca se va descurca”, a declarat fostul ministru.

Anca Boagiu, propusa pentru portofoliul Transporturilor, a mai detinut aceasta functie in perioada 27 iunie-28 decembrie 2000 si a fost vehiculata ca posibil ministru in ultimii ani de fiecare data cand au avut loc schimbari la Transporturi.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.