Bucuresti: Noi restrictii de circulatie pe Bd. Aviatorilor

 

Din data de 19 august, timp de o luna, circulatia pe Bd. Aviatorilor din Bucuresti se inchide pe 3 benzi, de la Statuia Aviatorilor pana la Aleea Alexandru, traficul urmand sa desfasoare pe o banda catre Piata Victoriei, iar din Piata Victoriei catre Statuia Aviatorilor, pe doua benzi.

Potrivit directorului Administratiei Strazilor, Alina Roman, se vor scoate pavelele, se va realiza excavatia si se vor turna mai multe straturi din fundatie. La final, calea de rulare va fi acoperita cu asfalt. Constructorul estimeaza ca lucrarile la acest tronson vor dura pana la mijlocul lunii septembrie. Primul tronson, dintre Pod Bordei – Pta Charles de Gaulle, va fi redat integral circulatiei auto pana la sfarsitul acestei luni.

In urma intrunirii plenului Comisiei Nationale a Monumentelor Istorice din data de 2 iunie a.c., Primaria Municipiului Bucuresti a obtinut acordul de principiu de la Ministerul Culturii si Patrimoniului National pentru a turna mixtura astfaltica pe calea de rulare aferenta bulevardului Aviatorilor – Pta Charles de Gaulle – bulevardul M Eliade – bulevardul C-tin Prezan. Acordul se refera strict la calea de rulare cu trafic intens, mai putin zona din jurul Monumentului Aviatorilor, a bretelelor si trotuarelor, unde vor fi utilizate la pavaj borduri din granit.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.