Bursa Locurilor de Muncă în domeniul feroviar

Asociatia Inginerilor Feroviari din Romania si Club Feroviar organizeaza in cadrul editiei a IX-a a evenimentului INFRATRANS®, prima Bursa a Locurilor de Munca din Romania in domeniul feroviar.

INFRATRANS® este un eveniment business-to-business structurat in jurul expozitiei dedicate transportului feroviar, administratorilor de cale ferata, furnizorilor de echipamente si componente, operatorilor de transport feroviar public, care va avea loc in perioada 23-24 mai, in statia CFR Bucuresti Nord, sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor, cu sprijinul: CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Metrorex, AFER si CENAFER.

Exercitiul bugetar 2014-2020 anuntat de Uniunea Europeana este un impuls pentru sectorul feroviar, intrucat noile instrumente financiare si politicile lansate sprijina acest mod de transport, fata de celelalte.

In prezent, exista o serie de proiecte de infrastructura feroviara in desfasurare, iar pentru altele se asteapta semnarea acordurilor de finantare pentru a putea fi implementate.

Avand in vedere investitiile masive pe care sistemul feroviar se bazeaza si derularea proiectelor in valoare de 2 mld euro pana in 2020, acesta poate sa absoarba in urmatorii ani peste 5000 de specialisti in domeniu.

Prin organizarea Bursei Locurilor de Munca – Targ de joburi si cariera se urmareste atragerea resursei umane catre sectorul de transport feroviar, cu toate elementele sale importante: infrastructura, mentenanta, transport de marfa si calatori, material rulant, instalatii si electrificare.

Targul va avea loc in Salonul Regal, in data de 24 mai, in intervalul orar 11:00-16:00.

Cei interesati de o cariera in domeniul feroviar vor avea posibilitatea de a cunoaste direct oferta de locuri de munca, de a fi recrutati si selectati personal in vederea ocuparii posturilor vacante din cadrul companiilor participante la eveniment.

Bursa Locurilor de Munca in domeniul Feroviar se adreseaza tuturor persoanelor aflate în cautarea unui loc de munca sau celor care doresc sa se reorienteze profesional spre ocupatii cu posibilitati de mentinere a raportului de munca pe termen mediu si lung.

Se urmareste astfel cresterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de munca, existand posibilitatea interactiunii directe dintre angajator si solicitant.

Accesul la Bursa Locurilor de Munca, cat si la expozitie se face pe baza inregistrarii gratuite pe www.infratrans.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.