Business Lease România, afaceri de 7 milioane euro în 2017

Business Lease România, una dintre cele mai inovatoare companii de leasing operațional full service, a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 7 milioane de euro; creșterea de 10% provine din dezvoltarea noilor servicii digitalizate și mărirea gradului de satisfacției a clienților, ceea ce a convins peste 60 de noi clienți să aleagă serviciile companiei anul trecut.

Philip Aarsman, director general Business Lease Romania

Cu o abordare de business ce are în centru grija față de client, compania debutează în 2018 cu misiunea de a împărtăși tuturor clienților săi Pasiunea pentru Mobilitate, odată cu lansarea unei noi identități vizuale corporate. Business Lease își propune modernizarea conceptului de mobilitate care să permită beneficiarilor săi folosirea diferitelor modalități de a călători: autoturism, bicicletă, tren, metrou, car sharing, interconectat.

Semnalul acestei schimbări care ține cont de ritmul de viață al societății modern vine din Olanda – țara în care leasingul operațional este utilizat atât de companii, cât și de persoane fizice pentru orice fel de mijloc de transport, inclusiv pentru biciclete electrice.

Până în 2020 toate companiile membre ale grupului din Europa Centrală și de Est vor oferi clienților leasing operațional interconectat, cu accent pe protecția mediului și a resurselor naturale, precum și optimizări majore de costuri aferente trasportului.

Asumându-și misiunea pro mobilitate, în România Business Lease lansează un nou produs de leasing operațional dedicat segmentului de piață cu cea mai mare nevoie de a parcurge distanțe mai lungi în condiții de siguranță.

Astfel, pentru dezvoltarea segmentului de vehicule comerciale (cu o creștere de peste 30% în 2017 în portofoliul Business Lease), compania oferă un pachet special de leasing operațional full service, cu cel mai mare număr total de kilometri incluși în contract – 400.000 de kilometri într-un interval de 57 luni pentru vehiculele comerciale ușoare (LCV).

Oferta include: asigurare CASCO și RCA, asistență rutieră, întreținere și reparații, rovinietă, anvelope de schimb, toate taxele incluse și, în caz de nevoie, mașină de înlocuire specializată, alături de consultanță pentru carosări, optimizarea spațiilor de stocare și echipamentele necesare pentru personalizarea vehiculului comercial.

„Din acest an, mobilitatea capătă noi înțelesuri care nu se concentrează doar pe tipul de vehicul utilizat. Avem în vedere, spre exemplu, cardurile de mobilitate care să permită clienților folosirea mai multor modalități de a călători (autoturism, tren, avion, taxi, metrou etc.). Din exemplele altor țări, luăm în calcul optimizarea flotelor auto prin car sharing sau închirierea pe termen scurt, în funcție de activitățile și proiectele clienților. Business Lease este un expert în furnizarea de soluții complete de leasing operațional și mobilitate și ne concentrăm pe oferirea celor mai bune soluţii pentru clienţi, bazate pe nevoile acestora”, declară Philip Aarsman, directorul general al Business Lease România.

Cu o cifră de afaceri în România de 7 milioane de euro în 2017, compania își propune să continue creșterea și în 2018. Anul trecut s-au alăturat companiei peste 60 de clienți noi care au crescut portofoliul de leasing operațional cu 20%. Domeniile din care provin aceștia sunt: FMCG, industria farmaceutică, retail online, comerț și transport.

Business Lease Group, cu sediul central în Olanda, și-a propus să extindă această Pasiune pentru Mobilitate în toate sucursalele din Europa. Grupul Business Lease este un jucător important și în alte țări din Europa Centrală și de Est, precum Polonia, Slovacia, Cehia, România și Ungaria, unde oferă servicii de leasing operațional full service și management de flote auto ce au ca rezultat reducerea cheltuielilor de mobilitate (Total Cost of Mobility) pentru clienți. Parte a Grupului AutoBinck, Business Lease numără peste 110 de ani de experiență în domeniul serviciilor auto.

Despre Business Lease Group

Business Lease Group este expert în furnizarea de soluții complete de leasing operațional și mobilitate, atât pentru companii mari, cât și pentru companii mici și mijlocii. Ca parte a AutoBinck Group, cu peste 110 de ani de experiență în furnizarea de servicii în domeniul automotive, Business Lease Group oferă proprietarilor și administratorilor de flote, precum și șoferilor soluții personalizate, adaptate nevoilor acestora.

Compania operează în Olanda, unde se află sediul central și numeroase sucursale regionale, fiind totodată un furnizor important de soluții de mobilitate în Polonia, Slovacia, Cehia și Ungaria. Portofoliul Business Lease Group cuprinde peste 48.000 de contracte.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.