BYD Electric Busses, în România

New Kopel Car Import, parte a SIXT Group România, una dintre companiile de top din industria auto, a devenit importator al autobuzelor și vehiculelor electrice BYD în țara noastră.  

Iată precizările, în comunicatul remis redacției:

BYD este cel mai mare producător și vânzător de automobile electrice și autobuze din întreaga lume, cu peste 100.000 de vehicule electrice vândute anual. BYD a livrat peste 40.000 de autobuze electrice în întreaga lume, având o prezență europeană semnificativă, cu ambele instalații de producție în Ungaria și Franța, precum și cu multe autobuze în Italia, Anglia, Olanda, Israel și multe altele.

BYD are peste 220.000 de angajați, este un pionier în atingerea ecosistemului cu emisii zero și are o experiență de peste 20 de ani în domeniul cercetării, dezvoltării și al producției bateriilor fapt ce se traduce prin cea mai mare capacitate de producție a bateriei de fier fosfor.

Autobuzele BYD sunt unice prin autonomia lor ridicată, capacitățile de încărcare AC, care se traduc în costuri reduse de infrastructură și de încărcare, garanția extinsă a bateriilor și a sistemelor, performanțele eficiente de regenerare / frânare și autobuzele moderne de calitate.

Autobuzele BYD variază de la autobuze articulate de 8,7 metri, 10,8 metri, 12 metri, autocare de 13 metri și autobuze articulate de 18 metri.

SIXT Group România este un jucător de top și matur al industriei din România, o alegere perfectă pentru BYD care își dorește un parteneriat pe termen lung și de succes. SIXT Group România va dezvolta un concept puternic de vânzări cu toate componentele (depozit de piese, servicii, task force etc.), cu disponibilitate zilnică.

Suntem mândri și onorați că am devenit importator BYD în România. Pentru SIXT Group România, care activează deja în România de 15 ani, acest parteneriat este unul strategic care ne aduce mai aproape de viitor și ne permite să ne extindem gama de servicii. BYD este cel mai mare brand mondial de vehicule electrice cu avantaje substanțiale. Vom dezvolta un parteneriat pe termen lung cu BYD și vom construi activități de vânzare și de post-vânzare pentru o mai bună asimilare, educare și înțelegere a importanței soluțiilor de transport electric în România. Curățarea mediului și a emisiilor este un alt pas către o societate mai bună și un viitor mai bun pentru copiii noștri” – Tal Lahav CEO SIXT Group România

Este începutul unei colaborări lungi și fructuoase. Sunt încrezător că, prin experiența și capacitățile globale ale BYD, combinate cu experiența și realizarile noaste câștigate pe piața din Israel, în care am implementat proiecte pentru zeci de autobuze, vom contribui la dezvoltarea pieței locale și vom cunoaște un mare succes în România.” – Doron Vadai CEO BYD Israel

Despre SIXT Group România:

SIXT Group România a intrat în România ca fiind prima companie de leasing operațional de pe piață și este acum una dintre companiile de top în zona de rent a car și de leasing operațional de pe piață. Prezent în toată România, in orase precum București, Timișoara, Cluj, Arad, Oradea, Sibiu, Tg. Mures, Iași, Bacău, Suceava, Brașov și Craiova, SIXT Group România este unic prin sistemul “One Stop Shop” și prin filosofia Always Yes.

Grupul își asumă o poziție de lider de piață în activitățile sale, ca rezultat direct al concentrării pe furnizarea de servicii de cea mai bună calitate, flexibilitate, soluții personalizate și parteneriat pentru clienții și părțile interesate.

SIXT Group România a creat Sistemul One-Stop Shop”, prin care poate oferi servicii integrate la cel mai bun raport calitate – preț, sub aceeași umbrelă: leasing operațional (www.sixtleasing.ro), rent a car (www.sixt.ro), mașini second hand (www.sixtsh.ro ), autoturisme noi (dealer Opel – www.opel-unionmotors.ro) si service auto – unul dintre cele mai mari din Romania (autorizat Dacia, Renault, Opel si multi-brand – www.union-motors.ro).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.