Căderi de zăpadă pe carosabil în Defileul Jiului

Din cauza creșterii temperaturilor, în Defileul Jiului au avut loc pe 23 decembrie 4 căderi de zapadă de pe versanți (avalanșe) pe partea carosabilă.

sursă foto: CNAIR

“De asemenea, menționăm că astfel de căderi de zăpadă de pe versanți mai sunt așteptate și în cursul nopții, fapt pentru care drumarii de la CNAIR acționează permanent cu utilajele din dotare în această zonă pentru degajarea carosabilului cât mai rapid. Recomandăm conducătorilor auto sa respecte indicațiile celor de la CNAIR și ale Poliției Rutiere”, se arată în comunicatul CNAIR transmis redacției.

Totodată, în zona Rânca de pe Transalpina (DN 67C), din cauza vântului puternic, vizibilitatea este redusă, utilajele CNAIR însoțind autovehiculele ce circulă în zonă.

CNAIR face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.