Călătorește în Europa cu prețuri pornind de la 10 euro

FlixBus a pregătit prețuri speciale pentru călătoriile efectuate în lunile octombrie și noiembrie. Prețul biletelor de autocar pornește de la 10 de euro dus-întors pentru o serie de destinații din Europa. Oferta este valabilă pentru cursele FlixBus realizate în perioada 17 octombrie-30 noiembrie 2018.

Iată precizările, în comunicatul primit la redacție:

Prețul de 10 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, vizează cursele spre Sofia și Budapesta. Rezervarea biletelor la acest preț special este posibilă până la data de 31 octombrie, iar perioada de călătorie este 17 octombrie-30 noiembrie.

De asemenea, în aceeași periodă pot fi rezervate bilete la prețul de 20 de euro, dus-întors, pentru cursele spre Viena. Aceste curse pot fi realizate, de asemenea, până la finalul lunii noiembrie.

Pentru cursele spre Berlin, München, Milano, Paris, Londra, Bruxelles sau Amsterdam, prețurile promoționale pornesc de la 50 de euro. Rezervarea biletelor pentru aceste destinați se poate realiza începând de pe 17 octombrie până pe 30 noiembrie. Călătoriile se pot efectua de pe 17 octombrie până pe 8 decembrie.

FlixBus își menține astfel angajamentul de a oferi un preț accesibil pentru mai mulți oameni decât oricând, oferind cele mai mici prețuri posibile prin implementarea prețurilor dinamice.

Biletele la prețuri speciale se pot achiziționat de pe site-ul FlixBus sau prin intermediul aplicației, dar și de la agențiile de turism partenere. FlixBus colaborează cu parteneri locali ce oferă bilete în 1.400 de puncte de vânzare în România.

Autocarele verzi pe distanță lungă oferă scaune confortabile și spațiu suplimentar pentru picioare, Wi-Fi gratuit, prize și toaletă, reprezentând o alternativă ecologică și comodă la transportul individual. În funcție de tipul de autobuz, pasagerii își pot rezerva locul autobuz având la dispoziție scaune clasice, panoramice sau cu masă.

În prezent, FlixBus oferă conexiuni directe din România către 15 țări.

FlixBus este o companie tânără furnizoare de transport pe distanțe lungi. Din anul 2013, oferă un mod alternativ, comod și verde de a călători, pentru orice buzunar. Grație planificării inteligente a rețelei și a unui sistem backend de ultimă generație, FlixBus oferă cea mai mare rețea de autocare interurbane din Europa, cu 300.000 de curse zilnicecătre 2.000 de destinații din 29 de țări.

Fondat și lansat în Germania de trei antreprenori tineri, Jochen Engert, André Schwämmlein și Daniel Krauss, start-up-ul combină experiența și calitatea prin strânsa colaborare cu sectorul regional de IMM-uri. Din birourile sale din Berlin, München, Paris, Zagreb, Milano și Stockholm, echipa FlixBus, aflată în plină expansiune se ocupă de planificarea rețelei, de relațiile cu clienții, de managementul calității, de marketing și de vânzări, precum și de dezvoltarea activității și a tehnologiei. Partenerii de transport regionali, adesea firme de familie clădite pe eforturile câtorva generații, se ocupă de operațiunile cotidiene și de o flotă de autocare verzi FlixBus, punând un accent deosebit pe cele mai înalte standarde de confort și de siguranță. Așadar, inovația, spiritul antreprenorial și o marcă puternică în transportul internațional de persoane sunt completate de experiența și de calitatea unui sector tradițional format din firme mici și mijlocii. Mai mult de 100 de milioane de pasageri au călătorit cu FlixBus de când compania și-a început activitatea în 2013. Găsiți mai multe știri și imagini – care pot fi folosite și descărcate gratuit – în FlixBus newsroom.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.