Camion Fest – Toamna 2017

Peste 200 de vehicule comerciale rulate multibrand te așteaptă la Cefin Trucks!

În perioada 6 – 7 Octombrie 2017 se derulează Camion Fest – un eveniment devenit deja tradițional, organizat de Cefin Trucks în fiecare toamnă și primăvară.

Aflat la cea de a 7-a ediție, targul de camioane rulate se adresează firmelor cu expriență în domeniul transporturilor precum și micilor întreprinzători din acest domeniu.

“În peisajul pieței românești de camioane rulate, Camion Fest se distinge prin gama de oferte speciale pe care le punem la dispoziția clienților nostri în aceasta perioadă. De la o gamă variată de Camioane Premium, sau servicii de finanțare foarte avantajoase până la reduceri substanțiale de până la 5000 de euro pentru un camion, ofertele noastre sunt perfect adaptate exigențelor clienților noștri.” Declară Paul Drăniceanu, Director Divizia Camioane Rulate Cefin Trucks.

Într-o atmosferă festivă, de toamnă bogată cu motive tradiționale autentice românești, Cefin Trucks își așteaptă vizitatorii vineri, 6 Octombrie între orele 10:00 – 17:00 și sâmbătă, 7 Octombrie între orele 10:00 – 14:00.

În cadrul târgului sunt expuse peste 200 de camioane rulate, autotractoare, semiremorci, basculante, betoniere și utilaje de construcții.

Cefin Trucks activează de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. În prezent Cefin Trucks își derulează activitatea prin trei divizii: Ford Trucks, Divizia de Camioane Rulate și Service.

Cefin Trucks este unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks – unul dintre cei mai mari constructori de camioane la nivel mondial. Rețeaua de distribuție si asistență tehnică Ford Trucks este prezentă în orașele București, Constanța, Craiova, Timișoara, Arad, Deva, Cluj și Brasov, urmând ca până la finalul anului 2017, acoperirea teritorială să fie extinsă pentru toate zonele tării.

Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor marcilor. De asemenea, oferă consultanță în finanțarea achiziției beneficiind de parteneriate de tradiție cu societățile de leasing din România.

Nu în ultimul rând, Cefin Trucks include și cel mai mare service de camioane din România și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est. Acesta oferă servicii de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.