Campania MOL „100 % Grijă în fiecare zi”

 

 

Indiferent de destinaţie şi de durata călătoriei, carburantul folosit pentru maşina joacă un rol foarte important în prelungirea duratei de viață a motorului, în performanțele pe șosea, dar şi în reducerea costurilor cu întreținerea mașinii.

 

Iată precizările, în comunicatul transmis redacției:

  • EVO 95, EVO 100 Plus, EVO Diesel şi EVO Diesel Plus sunt carburanţi de cea mai bună calitate care curăţă motorul şi ajută la menţinerea efectului de curățare.
  • Cu un conţinut îmbunătăţit de aditivi, benzinele MOL EVO reduc până la 55% din depunerile existente, iar carburantul EVO Diesel îndepărtează cu până la 58% depunerile de pe motoarele diesel noi.
  • Un sistem de injecţie mai curat permite pătrunderea unei cantităţi optime de carburant în motor, asigurând astfel o performanță stabilă.

MOL România vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o campanie dedicată carburanţilor EVO prin care subliniază avantajele utilizării acestora. Campania rulează pe TV şi în mediul online. Bucuria vieţii cotidiene şi a unei călătorii cu maşina sau pur şi simplu entuziasmul condusului sunt potenţate de sentimentul de siguranţă oferit de folosirea unui carburant de înaltă calitate care susţine performanţa maşinii. Carburanţii EVO curăţă şi protejează motorul maşinii, ceea ce determină o performanţă continuă, astfel încât cei aflaţi la volan se pot bucura liniştiţi de călătorie.

Prin utilizarea constantă a carburanţilor din gama EVO, experiența de condus este mai dinamică printr-o accelerare mai bună. În plus, motorul mașinii va avea o durată de viață mai lungă și un nivel redus de emisii poluante. Aceste avantaje se datorează  pachetului de aditivi unici, de înaltă calitate, dezvoltați special pentru MOL EVO de către unul dintre cei mai renumiţi producători de aditivi la nivel mondial.

Cel mai mare avantaj pentru șoferii care alimentează cu carburanţi premium este protecția sporită asupra motorului și asupra sistemului de injecție. O situaţie cu care se confruntă adeseori șoferii este înfundarea injectoarelor, din cauza depunerilor de carburant. Astfel de probleme pot fi prevenite cu ajutorul carburanţilor din gama EVO, care îndepărtează depunerile de pe motoare şi de pe supapele sistemului de injecție cu până la 55% în cazul benzinelor şi cu până la 58% în cazul motorinei, menţinerea efectului de curăţare fiind de 99%. Injectoare curate și protejate înseamnă mai puține defecțiuni și mai puțini bani cheltuiți pe reparații. Depunerile de pe componentele motorului, inclusiv din camera de ardere a acestuia, pot modifica, în timp, parametrii de funcționare a motorului, iar autoturismul nu va mai putea atinge performanțele sale nominale.

EVO Diesel – cel mai bun partener de drum pentru mașinile diesel

EVO Diesel este o motorină cu aditivi de ultimă generație, de înaltă calitate dezvoltați special pentru MOL, ideal atât pentru sistemele de injecţie moderne la înaltă presiune, precum şi pentru motoarele de diesel convenţionale. EVO Diesel Plus este o motorină premium, fără sulf, care, indiferent de sezon, oferă aceeaşi calitate excepţională pentru maşină.

În staţiile de servicii MOL, clienţii pot beneficia de produsele de calitate superioară din gama de carburanţi EVO (benzinele EVO şi EVO 100 Plus şi motorinele EVO Diesel şi EVO Diesel Plus), în timp ce pot savura o cafea aromată, alături de o gustare delicioasă la Fresh Corner.

Toţi carburanţii din gama EVO au proprietăţi îmbunătăţite şi asigură o curăţare mai eficientă a motorului, concomitent cu o protecţie de durată.

Un carburant premium poate contribui la reducerea costurilor cu defecțiuni care pot fi prevenite, îmbunătăţeşte performanța motorului  și prelungeşte durata de viață a mașinii, astfel încât aceasta să funcționeze în parametri optimi chiar și la rulaje mari.

Despre MOL România

MOL România este o subsidiară a MOL Group şi una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezenţă de peste 20 ani pe piaţa autohtonă. MOL România are un portofoliu extins de produse şi servicii în domeniul comerţului de carburanţi, lubrifianţi, produse petrochimice şi bitum.

În prezent, compania deţine un număr de 215 staţii de servicii, 2 depozite de carburanţi, la Giurgiu şi Tileagd şi un terminal LPG la Tileagd. MOL România are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la Bucuresti, un sediu administrativ la Arad şi un număr de aproximativ 250 de angajaţi proprii.

MOL România a fost prima companie petrolieră care a implementat un program de loialitate, MOL MultiBonus, recompensat de 2 ori cu locul I pentru calitate în clasamentul programelor de loialitate din România în cadrul cercetării de piaţă QUDAL.

Începând cu anul 2017, MOL România este parte a proiectului NEXT-E care vizează instalarea a 40 de staţii de încărcare pentru autovehicule electrice. MOL România este un membru activ al comunităţilor în care operează, printr-o platformă extinsă de programe sociale precum Premiul Mentor, Program pentru Sănătatea Copiilor sau Permis pentru Viitor.

Grupul MOL este o companie internaţională integrată și independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operațiuni în peste 30 de țări, aproximativ 25.000 de angajați în întreaga lume și peste 100 de ani de experiență în industrie.

În domeniul explorării și producției de hidrocarburi, experiența de peste 75 de ani a Grupului sprijină operațiunile de producție în 8 țări și activitățile de explorare în 13 țări. Grupul MOL controlează patru rafinării și două unități petrochimice la nivelul managementului integrat al lanțului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croația. Compania are, de asemenea, o rețea de peste 2.000 de benzinării în Europa Centrală și de Sud-Est, în 10 țări, din care peste 210 în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.