Campanie Apa Nova pentru incurajarea mersului pe bicicleta

Eco-patrule de biciclisti de la societatea Apa Nova ofera soferilor aflati in trafic surprize care sa incurajeze un comportament prietenos si responsabil al celor aflati la volan.

Totodata, biciclistii surprinsi in trafic vor fi rasplatiti pentru ‘alegerea ecologica de transport’ si sprijiniti sa continue in acest stil.

Actiunea se inscrie in cadrul campaniei aniversare ‘Tu faci Bucurestiul!’, pe care Apa Nova a lansat-o in luna aprilie si pe care a dedicat-o participantilor la trafic. ‘In luna aprilie, odata cu venirea caldurii, dorim sa incurajam cat mai multi bucuresteni sa opteze pentru o varianta ecologica in privinta transportului – bicicleta, un mijloc care ne permite in acelasi timp sa ne bucuram mai mult de vremea buna si locurile frumoase din oras. Totodata, avem si cateva mesaje simpatice adresate soferilor, pentru a renunta la utilizarea exagerata a claxonului si a incerca mersul pe bicicleta, ‘cea mai tare decapotabila’, a declarat Bruno Roche, director general Apa Nova, cu ocazia lansarii acestei actiuni.

 

Pentru biciclete nu exista ore de varf!

Eco-patrulele de biciclisti Apa Nova poarta, in demersul lor, un argument imbatabil: ‘Pentru biciclete nu exista ore de varf!’. Cei 10 biciclisti de la Apa Nova sunt prezenti in trafic, intre orele 9.00-18.00, pe traseul Casa Presei – Arcul de Triumf – Piata Charles des Gaulle – Piata Victoriei – Piata Romana – Piata Universitatii – Piata Unirii – Parcul Tineretului.

Actiunea se inscrie, totodata, in campania Apa Nova pentru a marca intrarea in cel de al zecelea an de activitate in Bucuresti – este, din noiembrie 2000, pentru o durata de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apa si canalizare. Compania are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apa, tratarea si distributia apei catre consumatori, evacuarea apelor uzate si a apelor meteorice de pe teritoriul Capitalei.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.