Caravana Scania 2020 – partea a 2-a a evenimentului digital dedicat CNG & LNG

În 27 noiembrie, are loc partea a doua a evenimentului digital dedicat gazului natural (CNG & LNG) al Caravanei Scania 2020: Împreună ținem România în mișcare!

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

Caravana Digitala Scania merge mai departe, în 27 noiembrie, Împreună cu cele mai mari companii care susțin industria românească de transport: OMV, Bridgestone, CTE Trailers, Meiller, Krone, Scania Credit, Ifptr și Fuchs Lubricants in partea a doua a evenimentului digital Gazul Natural (CNG & LNG), Varianta optimă de combustibil alternativ în următorii 10 ani, în transportul rutier de marfă. 

Scania și partenerii săi invită toate companiile de transport – patroni, manageri, șoferi profesioniști –, dar și pasionații de camioane să participe la 5 evenimente interactive și inovative desfășurate, de această dată, în mediul online.

La fiecare dintre cele 5 evenimente, 50 de participanți care vizitează toate standurile partenerilor noștri vor primi un kit de supererou în care vor găsi o mască anticovid reutilizabilă și personalizată, o borsetă și mănuși personalizate. Vor fi oferite, prin tragere la sorți, 20 de mingi Bridgestone, iar unul dintre participanți va primi marele premiu: o dronă DJ Mavic Air! Pentru că ideile noi au nevoie de ajutor ca să prindă aripi!

Partea a doua din Tendințe și oportunități pentru companiile de transport în construcții a avut parte de o audienta de un numar de 100 de companii de transport. Acesta s-a desfasurat pe platforma hopin.to si le-a oferit sansa invitatilor sa afle noutati despre cele mai noi produse, servicii Scania și ale partenerilor săi si sa interactioneze direct cu acestia. 

Ultimul eveniment merge catre partea a doua din Gazul Natural (CNG & LNG) Varianta optimă de combustibil alternativ în următorii 10 ani, în transportul rutier de marfăi unde invitat special este Matthias Maedge – Director – Advocacy, IRU. Invitatii vor putea urmari Scurte interviuri cu patronii și managerii din transport, despre cum s-au “adaptat” în perioada pandemiei si Prezentări ale partenerilor: OMV, CTE, Bridgestone.

Pentru înscrierea la evenimente, vă puteți înregistra aici: https://events.scania.ro/caravana-digitala-2020/

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.