Caravana Scania – ediția a 11-a: 4 „SUPER evenimente digitale”

Caravana Scania continuă să țină România în mișcare în format digital și în anul 2021. Cea de-a unsprezecea ediție a evenimentului revine cu 4 „SUPER evenimente digitale”, dedicate celor care activează în industria transporturilor – de la șoferi profesioniști și manageri in transport, până la antreprenori și pasionați de industria transportului.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

În al unsprezecelea an de Caravană și după mai bine de 100 de evenimente organizate în cele mai mari orașe din țară, Scania continuă și în anul 2021 cu seria de evenimente digitale, începută în anul 2020, cu discuții și subiecte presante din industria de transport.

Organizatorii vă așteaptă cu noutăți și premiere din aria transportului sustenabil, o lansare revoluționară și cu o serie de mini-interviuri oferite de patronii și managerii de nișă care vor împărtăși provocările pe care le au de înfruntat în contextul actual.

Începând cu 26 noiembrie și până pe 17 decembrie, Scania te invită să îți dedici diminețile de vineri unei serii de evenimente de excepție, care tratează subiecte referitoare la transportul sustenabil de marfă, alături de profesioniști din domeniu.

Reprezentanții giganților din industria transportului, speakeri la Caravana Scania

Caravana Scania România 2021 va fi alcătuită din 4 evenimente digitale. De această dată, din proiect fac parte nume sonore precum Bridgestone, CTE Trailers, Krone, Meiller, Fuchs Lubricants și Scania Credit.

Calendarul evenimentelor

Scania, alături de partenerii săi, lansează invitația companiilor de transport, dar și managerilor, patronilor și șoferilor profesioniști sau amatorilor din domeniu să ia parte la următoarele evenimente:

  1. Vineri, 26 noiembrie, între 11:00 și 13:00 – Noul Scania SUPER! Provocări și oportunități în Transportul Rutier de Marfă în următoarea perioadă,  Radu Dinescu Președinte IRU (Uniunii Internaționale a Transporturilor Rutiere)
  2. Vineri, 3 decembrie, între 11:00 și 13:00 – Construim Viitorul! Transport în Construcții 
  3. Vineri, 10 decembrie, între 11:00 și 13:00 – Viitorul este Alternativ! Camioane alimentate cu gaz natural
  4. Vineri, 17 decembrie, între 11:00 și 13:00 – Viitorul este Electric! Noile Camioane Electrice 

Premii garantate și trageri la sorți pentru participanții la Caravana Scania

Organizatorii au pregătit o serie de premii și surprize care așteaptă să fie revendicate de către norocoșii câștigători, la fiecare dintre cele 4 ediții ale Caravanei din acest an.

Fii printre primii 50 de participanți care vizitează standurile partenerilor Scania și primești garantat premii Scania Super: o șapcă Scania și un recharger Scania. În plus, prin tragere la sorți, poți câștiga una dintre cele 25 de mingi Bridgestone, 3 vouchere în valoare de 1000 de ron de la Fuchs Lubricants sau marele premiu, o bicicletă electrică și un drive test cu noul camion Scania SUPER!

Despre Scania 

Scania este un furnizor de soluții de transport de talie mondială, inclusiv de camioane și autobuze pentru aplicații de transport de mare tonaj, combinate cu oferte ample de service asociate cu produsele. Scania oferă servicii de finanțare, asigurare și închiriere a vehiculelor pentru a le permite clienților noștri să se concentreze pe activitatea lor principală. De asemenea, Scania este un furnizor important de motoare industriale și marine.

Scania are peste 50.000 de angajați în aproximativ 100 de țări, iar împreună cu partenerii și clienții lor si-au propus să facă tranziția către un sistem de transport sustenabil, creând o lume mobilă care este mai bună pentru afaceri, societate și mediu.

Cei de la Scania consideră că împreună cu partenerii și clienții pot dezvolta soluții pentru a obține rezultate materiale care vor reduce amprenta de carbon, asigurându-se în același timp că îndeplinesc cerințele unei populații în creștere – în mod profitabil și sustenabil. Colaborând, pot identifica oportunități și soluții pentru provocările cu care se confruntăm la nivel local și global.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.