Carcano Antonio a atribuit un contract de 6 ani către Kuehne + Nagel

kuehne+nagelCarcano Antonio S.p.A., o companie globală în domeniul rulării și conversiei foliei de aluminiu, a atribuit un contract de șase ani către Kuehne + Nagel pentru a gestiona logistica din cadrul companiei.

În cele două uzine de producție din Delebio și Mandello, Carcano Antonio se aplică un proces de producție complet integrat și urmărit, de la materia primă la produsele finite.

În scopul de a simplifica modelul logistic actual și pentru a crește eficiența operațională, Kuehne + Nagel a pus în aplicare o abordare operațională standardizată în toate operațiunile de logistică desfășurate de Carcano.

În cadrul parteneriatului, furnizorul de logistică este responsabil pentru înființarea și stocarea de bobine provenind din locurile de fabricație, preluarea și expedierea către clienți, inclusiv transportul intern și internațional.

30 de lucrători angajați anterior la depozitele Carcano sunt transferați în cadrul operațiunilor logistice in-house realizate de Kuehne + Nagel pentru a asigura o tranziție lină a proceselor. În plus, Kuehne + Nagel sprijină proiectarea și înființarea noului centru logistic Carcano în Andalo, care este în prezent în curs de construire.

kuenhe+nagel 1

“Am selectat Kuehne + Nagel datorită valorilor sale, know-how-ul, credibilitatea și atenția constantă acordată oamenilor: o alegere atentă a partenerului potrivit poate asigura o integrare totală a logisticii în sistemul nostru industrial”, a comentat Paolo Mari, Directorul de Dezvoltare al Carcano.

Ruggero Poli, Directorul Executiv al Kuehne + Nagel Italia, a declarat: “Suntem foarte încântați că Carcano a ales Kuehne + Nagel pentru a gestiona activitățile de logistică. Acest nou contract este rezultatul expertizei noastre dovedite în logistica de producție și ne motivează să continuăm inovarea si dezvoltarea de soluții care să sprijine în mod eficient clienții noștri în provocările lor de afaceri de zi cu zi.”

Despre Kuehne + Nagel

Cu aproximativ 69,000 de angajati in 1,200 de locatii in peste 100 de tari, Grupul Kuehne + Nagel este unul din liderii mondiali a companiilor logistice. Pozitia sa puternica pe piata sta in transporturile maritime, aeriene,rutiere si in contract logistic cu un mare accent in furnizarea serviciilor IT – servicii bazate pe supply chain management.

Mai multe informatii se pot gasi la www.kuehne-nagel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.