Cargo-Partner își stabilește hub în Cluj

Furnizorul internațional de transport și soluții info-logistice austriac cargo-partner, prezent pe piața din România de aproape 20 de ani, a închiriat un spațiu de depozitare și birouri cu o suprafață de 2.700 de metri pătrați în parcul logistic TRC Park dezvoltat de Transilvania Construcții în localitatea Jucu din județul Cluj, tranzacție intermediată de firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Rodica Tarcavu Senior Broker Industrial Agency C&W Echinox

Rodica Târcavu, Partener, Industrial Agency: „Tranzacția a fost importantă din perspectiva deschiderii de către Cargo-partner a unui nou hub în Cluj, esențial pentru extinderea operațiunilor companiei în regiune. Am oferit suport chiriașului în identificarea spațiului potrivit și împreună cu proprietarul am reușit să construim o soluție competitivă și flexibilă”.

Cu o prezență în punctele strategice ale țării, respectiv București, Timișoara, Constanța, Iași, Sibiu și Cluj, Cargo-partner va extinde în 2018 spațiul din Cluj până la 4.000 de metri pătrați.

Cosmin Bradea, noul Managing Director al Cargo-partner România a declarat : ”Luna Octombrie a acestui an marchează pentru Cargo-partner Expediții S.R.L. începutul unei noi etape a expansiunii noastre pe piața românească, prin inaugurarea celui de-al treilea depozit de logistică și cross-docking și anume cel din Cluj Napoca. Am ales să extindem aria de produse pe care le oferim clienților noștri din aceasta zona a țării venind în întâmpinarea lor, ca întodeauna, cu servicii și soluții premium”.

Cargo-partner oferă în România servicii de depozitare și cross docking, transport rutier, maritim și aerian. Pentru cei mai multi clienți, compania acoperă întregul supply chain logistic. Cosmin Bradea, este alături de Cargo–partner de peste 11 ani ocupând pe rând mai multe funcții manageriale în cadrul companiei, ultimele două funcții ocupate fiind de National Product Manager Logistic și Country Sales Manager.

Parcul logistic și industrial TRC Park Cluj, dezvoltat de Transilvania Construcții, este un proiect modern, localizat în comuna Jucu din Cluj-Napoca. Transilvania Construcții a dezvoltat până în prezent în cadrul proiectului TRC Park 30,000 mp spații de depozitare la cele mai actuale și performante standarde de calitate în construcții și are în plan  extinderea parcului cu peste 50,000 mp prin  atragerea de noi chiriași, atât din sectorul de depozitare/distribuție, cât și din domeniul producției. Printre chiriașii acestui parc se regăsesc: DB Schenker, eMag, Purmo, Altex și AmbaFlex.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanță imobiliară de top pe piața locală, activând în toate segmentele pieței imobiliare. Departamentul de închiriere spații industriale și logistice al companiei a închiriat în primele nouă luni ale anului spații cu o suprafață cumulată de aproximativ 35.000 de metri pătrați în proiecte din București și din țară.

Despre Cushman & Wakefield Echinox

Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Echipa de peste 50 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor pe toate segmentele pieței imobiliare, inclusiv pe piața rezidențială.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei cwechinox.com.

Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, ajutându-și clienții să transforme modul în care oamenii lucrează, cumpără și trăiesc. Cei 43.000 de angajați ai companiei din mai mult de 60 de țări furnizează perspective locale și globale, reușind să creeze o valoare semnificativă pentru proprietarii și investitorii din întreaga lume.

Cushman & Wakefield se poziționează printre cele mai mari firme care oferă servicii imobiliare, având venituri de 5 miliarde de dolari în cadrul serviciilor principale ale companiei: închirieri, gestionarea activelor, piețe de capital, administrarea proprietăților (numit C&W Services), servicii globale de administrare, gestionarea investițiilor (numit DTZ Investors), servicii de proiect și de dezvoltare, reprezentarea chiriașilor, evaluare și consultanță.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwalkefield.com.

Despre Cargo-partner:

Cargo-Partner este un furnizor internațional de soluții info-logistice și oferă un portofoliu cuprinzator de servicii de transport aerian, maritim și rutier, dar și servicii de depozitare, având o experiență specializată în tehnologia informației și optimizarea lanțului de aprovizionare. Cu mai mult de 100 de sedii, în peste 25 de țări din întreaga lume, aducem soluții rapide și eficiente adaptate nevoilor dumneavoastră.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cargo-partner.com.

Despre Transilvania Construcții:

Dezvoltatorul Transilvania Construcții deține și administrează proprietăți imobiliare în România, oferind soluții flexibile și calitative. Împreuna cu clientii companiei, Transilvania Constructii oferă și distribuie produse și servicii indispensabile climatului actual.

Datorită portofoliului variat și implicarea în proiecte importante ca principal contractor, dezvoltatorul Transilvania Construcții a devenit una dintre cele mai mari companii de construcții de pe piața din România, iar principalele proiecte dezvoltate sunt: Stadionul Cluj Arena, Stadionul CFR, clădirea de birouri Power Business Center și spații de depozitare ce se întind pe o suprafață de peste 100.000 mp. Transilvania Cnstrucții este o afacere de familie care dezvoltă, deține și administrează proprietăți precum: Parcul Logistic Transilvania, TRC Park Cluj și clădirea de birouri clasa A Novis Plaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.