Cargus are un nou COO

Cargus își consolidează echipa de management și îl numește pe Nelu Gheorghiță în poziția de chief operations officer (COO). El preia funcția de COO de la Miroslaw Janczyk, care a ocupat acest rol în ultimul an. 

Nelu Gheorghiță

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Din acest rol, Nelu Gheorghiță va coordona dezvoltarea operațională și logistică a companiei, pentru a continua să ofere clienților de pe piața locală excelența în livrare cu care s-au obișnuit, pentru a oferi servicii inovatoare, dar și pentru a accelera extinderea operațiunilor Cargus pe plan internațional. 

Nelu Gheorghiță este un profesionist cu o vastă expertiză în operațiuni și inginerie industrială, cu o experiență de peste 20 ani în curierat, logistică, transport și lanțuri de aprovizionare. Anterior poziției din Cargus, Nelu Gheorghiță a activat în UPS, una dintre cele mai mari companii de curierat la nivel global, conducând, din rolul de Head of Operations, activitățile operaționale din patru țări din regiune: Grecia, România, Ungaria și Slovenia. Mai mult, Nelu Gheorghiță a coordonat din poziția de engineering manager regiunea Europei Centrale și de Est, activând 1 an în biroul UPS din Bruxelles și 5 ani în cel din Praga. 

Abilitățile sale acoperă arii precum managementul operațiunilor și al proiectelor, optimizări operaționale și de proces. Nelu este absolvent al Universității Politehnica din București și deține un master în Management și Administrarea Afacerilor, obținut în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti.  

„Mă bucur să fiu parte a unei noi etape de dezvoltare Cargus, o companie de curierat care a dat dovadă de reziliență și spirit inovator și care a investit constant în extinderea amprentei operaționale și în dezvoltarea de noi soluții pentru partenerii săi. Voi continua să susțin misiunea Cargus de a oferi cele mai bune produse și servicii clienților săi, de a-și extinde operațiunile, conectând companii și consumatori din piețe diferite, ducând în același timp performanța operațională la un alt nivel, prin eficientizare și soluții care vor fi premiere pentru piața locală”, spune Nelu Gheorghiță, chief operations officer Cargus

Cargus este în acest moment într-o nouă etapă – de consolidare și de pregătire pentru un context de business nou, dar și pentru noi piețe. Și nu am putea merge mai departe fără oameni cu experiență amplă în industria în care activăm, cu expertiză în ariile pe care ne dorim să le dezvoltăm, creativi și orientați spre inovație și leadership. Mă bucur că în ultimele luni am reușit să îmbogățim echipa Cargus cu profesioniști extrem de performanți; acest lucru va ajuta Cargus să-și consolideze poziția de lider în curierat în calitatea serviciilor, experiența clienților, inovație și orientarea către soluții și să devină un jucător respectat pe piețele internaționale”, declară Yannick Mooijman, CEO Cargus. 

În 2023, obiectivul Cargus este de a-și consolida cota de piață, atât pe plan local, cât și internațional, de a dezvolta noi instrumente digitale și opțiuni de livrare și de a construi un sistem integrat în beneficiul companiilor și pentru o experiență excelentă pentru consumatori. 

Toate investițiile și eforturile Cargus din ultimii ani au dus la obținerea celei mai bune rate de livrare de pe piața din România: peste 97% din totalul livrărilor Cargus ajung la destinatari în prima zi după preluare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.