Cargus inaugurează al doilea depozit lângă București

Cargus a inaugurat cel de-al doilea depozit din apropierea Bucureștiului, în Dragomirești-Deal (Ilfov). Noul depozit al acestei importante companii de curierat din România face parte dintr-un proiect de investiții de 7.400.000 de EURO și va dubla capacitatea de sortare în București, oferind posibilitatea de a procesa 20.000 de piese pe oră

Noul depozit a generat peste 250 de locuri de muncă. Cargus a anunțat recent investiții majore într-un nou centru de sortare în Timișoara, dar și o campanie de angajare pentru 1.000 de noi profesioniști în curierat care să se alăture echipei de 5.000 de angajați și parteneri.

„Creșterea continuă a pieței din ultimii ani, dar și noul context, care a generat un salt uriaș în piața de e-commerce, sunt principalele motive care stau la baza deciziei de a investi în construirea unui nou depozit. Vrem să rămânem un partener de încredere pentru clienții noștri, iar poziția puternică pe care o avem pe piață ne face să continuăm eforturile și investițiile pe care Cargus le-a făcut în ultimii ani pentru a răspunde noilor cerințe și pentru a îmbunătăți în mod constant calitatea serviciilor noastre”, a declarat Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus.

Jaroslaw Sliwa

Cargus este una dintre cele mai importante companii de curierat din România, cu o experiență de peste 30 de ani pe piața locală. Echipa Cargus este formată din mai mult de 5.000 de angajați și parteneri care au furnizat servicii de curierat persoanelor fizice și companiilor printr-o rețea la nivel național de 60 de centre de sortare și depozite, 68 de agenții Cargus „Ship & Go” din România și o flotă de peste 2.600 de vehicule de curierat.

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul web Cargus și pagina de Facebook Cargus.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.