Cariera Feroviară în România

“Cariera Feroviară în România”, prima platforma de recrutare de nișă, dedicată în principal industriei feroviare și serviciilor adiacente, vine în sprijinul companiilor de profil care se confruntă cu lipsa de personal.

Prin acest proiect, Club Feroviar urmareste facilitarea procesului de selectie a resursei umane astfel incat o firma sa isi poata ocupa cu costuri cat mai reduse, de timp si financiare, orice post liber din structura organizatorica, putand sa propuna o varietate de moduri de angajare, pentru personal cu orice nivel de studii si calificari.

“Cariera Feroviara in Romania” distribuie toate job-urile adaugate, informatii utile pentru candidati si angajatori, precum si informatii din industria de profil, atat pe portalul de stiri clubferoviar.ro, cat si pe platformele de social media: Facebook și Linkedin.

Sistemul feroviar se confrunta cu o mare lipsa de specialisti, atat cu studii medii: sudori MIG-MAG, lacatusi, operatori CNC, etc., cat si cu studii superioare, in special ingineri.

Cauzele acestei crize de forta de munca ar fi: sistemul educational neadaptat la nevoile pietei, lipsa organizarii de scoli pentru pregatirea lor si lipsa de interes a agentilor economici de a promova astfel de scoli, lipsa interesului de a lucra in industrie, dar si migratia in strainatate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.