Castigatorii licitatiilor pentru drumurile judetene din Prahova, Giurgiu, Ilfov, Buzau si Vrancea

 

Drumurile judetene din Prahova, Giurgiu si Ilfov vor fi reabilitate si modernizate de asocierea dintre S.C. ROMSTRADE S.R.L. si SC Primacons SRL, iar cele din judetele Buzau si Vrancea de asocierea dintre S.C. VEGA 93 S.R.L. GALATI – ARCADA COMPANY – PRIMACONS GROUP – AQUAFORM, castigatoarele licitatiilor organizate de Ministerul Dezvoltarii, in cadrul Programului National de Dezvoltare a Infrastructurii.

 

\”Pachetul de lucrari (proiectare si executie) aferente judetelor Prahova, Giurgiu si Ilfov a fost atribuit asocierii dintre S.C. ROMSTRADE S.R.L. si SC Primacons SRL cu o oferta de 781.492.374,47 lei fara TVA. Partea de masuratori topografice va realizata de catre subcontractantul SC Geocadex SRL. Pachetul de lucrari (proiectare si executie) aferente judetelor Buzau si Vrancea a fost atribuit asocierii dintre S.C. VEGA 93 S.R.L. GALATI – ARCADA COMPANY – PRIMACONS GROUP – AQUAFORM cu o oferta financiara de 508.277.294,60 lei fara TVA\”, informeaza Ministerul Dezvoltarii.

Pentru realizarea lucrarilor de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene si de interes local din judetele Valcea si Sibiu, procedura de licitatie deschisa va fi relansata, intrucat oferta primita pentru acest pachet a fost respinsa, din cauza lipsei garantiei de participare.

Grupul Romstrade, lider in consortiul format cu Monteadriano Engenharia e Construcao si Donep Construct, a castigat, recent, lotul 1 din tronsonul de autostrada Nadlac-Arad. Grupul mai are incheiate contracte cu statul pentru intretinerea si reabilitarea drumurilor nationale..

Programului National de Dezvoltare a Infrastructurii prevede construirea si reabilitarea a 10.000 de km de drumuri judetene si de interes local.

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PALSU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.