CBRE lansează un birou regional pentru Europa de Sud-Est

CBRE deschide un nou birou regional, pentru a furniza o gamă completă de servicii de consultanță imobiliară clienților internaționali și locali din zona Europei de Sud-Est (SEE).

Andreas Ridder

Iată precizările, în comunicatul transmis redacției în 3 iulie:

Noul birou operațional, deținut integral de CBRE, va avea sediul la Belgrad și va fi condus de Andrew Peirson, care activează în această regiune din 2005. Anterior acestei numiri, el a lucrat la JLL unde a fost responsabil de supervizarea operațiunilor companiei în Europa de Sud-Est și a deținut mai multe poziții cheie în Regatul Unit al Marii Britanii, Republica Cehă și România. Noul birou regional al CBRE va deservi piețe importante ca: Slovenia, Croația, Serbia, Bulgaria, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Herțegovina și Albania.

CBRE va  furniza serviciile printr-o echipă puternică de peste 30 de persoane, care vor desfășura activități în toate liniile majore de business: Investiții, departament condus de Uros Grujic; Consultanță și Tranzacții, sub coordonarea lui Bosko Tomasevic; Evaluare și Consultanță, condus de Nebojsa Nesovanovic și Consultanță în Construcții, supervizat de Milan Sovilj.

Andreas Ridder, Managing Director pentru Europa Centrală și de Est al CBRE și coordonator al operațiunilor noului birou, a declarat: “Noua echipă din regiunea SEE va completa prezența noastră solidă și know-how-ul din restul Europei Centrale și de Est, unde avem peste 1.700 de angajați în birouri pe care le deținem integral. Economiile din regiunea SEE au performanțe puternice și vedem oportunități pentru o creștere semnificativă a piețelor imobiliare din regiune, piețe din ce în ce mai atractive pentru investițiile locale și internaționale. “

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.