Ceata in Pasul Gutai, pe DN18

 

Pe DN18, in Pasul Gutai s-au format luni dupa-amiaza perdele de ceata, iar vizibilitatea este redusa sub 100 de metri, acelasi fenomen fiind intalnit si pe DJ109F, in zona partiilor de la Cavnic pana in zona localitatii Budesti, informeaza Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures.

 

Din informatiile angajatilor societatii care asigura si intretine viabilitatea drumurilor judetene, ceata prezenta pe DJ109F se deplaseaza spre localitatea Ocna Sugatag. Carosabilul pe DJ184 si DJ109 F este curat, dar umed. S-a actionat cu utilaje, fiind imprastiate 17 tone de material antiderapant pentru combaterea poleiului.

Precipitatii sub forma de lapovita cad la Borsa, in Pasul Prislop din Muntii Rodnei pe DN 18. De asemenea, pe un tronson al DN 18 in Pasul Prislop este depusa pe carosabil zapada framantata care masoara pana la un centimetru.

Soferii pot semnala problemele cu care se confrunta in trafic si pot obtine informatii cu privire la starea de practicabilitate a drumurilor nationale si judetene la Dispeceratul Sectiei de Drumuri Nationale Baia Mare – telefon 0262.211.789, respectiv 0728.181.796, dispeceratul societatii de intretinere a drumurilor judetene. (M.S.)

Foto: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.