CEO nou la UniCredit Leasing România

Daniela Bodîrcă, în prezent Chief Risk Officer și Vicepreședinte executiv al UniCredit Bank, va prelua poziţia de CEO al UniCredit Leasing începând cu data de 1 ianuarie 2019, informează un comunicat transmis redacției.

Cu o experienţă de 20 de ani în domeniul bancar, Daniela Bodîrcă face parte din echipa UniCredit Bank din 2008. În cei 10 ani de activitate ca Chief Risk Officer şi membru în Directoratul UniCredit Bank, a coordonat cu succes Divizia de Administrare a Riscurilor precum şi procesul de implementare a strategiei și politicilor de risc în rândul entităților Grupului prezente în România.

“Sunt onorată de noul mandat care mi-a fost încredinţat şi aştept cu mult entuziasm să mă alătur echipei UniCredit Leasing pentru ca, împreună,  să contribuim la dezvoltarea continuă a companiei. Îi mulţumesc lui Mircea, cu care am colaborat excelent de-a lungul timpului, pentru activitatea solidă și consolidarea poziției de lider a UniCredit Leasing pe piața leasingului din România”, a declarat Daniela Bodîrcă.

Mircea Cotigă, actualul CEO al UniCredit Leasing România, își va încheia mandatul la data de 31 decembrie 2018. După aproape zece ani de activitate în cadrul UniCredit, Mircea a decis să îşi continue cariera în afara Grupului.  

Rolul de Chief Risk Officer în cadrul UniCredit Bank va fi preluat de Andrei Bratu ulterior datei de 1 ianuarie 2019 și după finalizarea procesului de aprobare prealabilă de către Banca Națională a României. Andrei Bratu, în prezent directorul Direcției Mid-Corporate din cadrul Diviziei Corporate & Investment Banking, face parte din echipa UniCredit Bank de 15 ani. Pe parcursul carierei sale în UniCredit Bank, Andrei Bratu a ocupat diverse roluri de conducere în Divizia Corporate & Investment Banking, pe segmentul de produse și management al clienților, precum și în Divizia de Administrare a Riscurilor.

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană puternică, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o rețea unică vest-, central- şi est-europeană bazei sale de 26 de milioane de clienți.

Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.