CEVA Logistics finalizează proiectul charter complet al navei RORO

CEVA Logistics a finalizat un charter RORO complet pentru aproape 4.000 de mașini, transportate din Coreea de Sud în Libia, lucrând în strânsă cooperare cu compania-mamă, Grupul CMA CGM. Cele două companii au închiriat o navă specializată RORO care transportă autoturisme, ca parte a unei inițiative de vânzare încrucișată.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

Echipele CEVA Logistics și CMA CGM au lucrat în tandem pentru a furniza și închiria o navă specializată, împreună cu contractarea și încărcarea. Mișcarea din ianuarie 2021 a urmat unei acțiuni similare de succes din decembrie 2019, unde un număr echivalent de mașini au fost mutate și din Portul Incheon din Coreea de Sud în Misurata în Libia.

Încărcarea s-a finalizat în ciuda condițiilor meteorologice dificile

Pentru acest al doilea charter auto, nava Lake Wanaka a ajuns la Incheon la începutul lunii ianuarie, unde echipele CEVA Logistics Korea au monitorizat și supravegheat operațiunile de încărcare în port. Aproape 4.000 de mașini, SUV-uri și camioane mici au fost încărcate cu succes pe o perioadă de patru zile, în ciuda condițiilor meteorologice dificile, inclusiv zăpadă.

În 2019, Coreea de Sud a exportat aproximativ 460.000 de mașini second hand în străinătate – în principal în Orientul Mijlociu și Africa. În ultimele luni, mulți exportatori din Coreea și-au exprimat îngrijorarea cu privire la opțiunile limitate de transport. Astfel, CEVA Logistics și CMA CGM au lucrat în strânsă colaborare pentru a oferi exportatorilor de autoturisme pure din țară o navă specializată, precum și o companie locală de asigurări de garanție pentru a elimina orice problemă de credit.

Relație strânsă cu autoritățile portuare din Coreea de Sud și Libia

Ambele echipe au colaborat foarte strâns cu Autoritatea Portuară din Incheon și cu cele din Libia pentru a asigura operațiuni portuare ușoare, inclusiv ancorarea navelor și încărcarea mașinilor, depozitarea și ancorarea și apoi operațiunile de descărcare la timp la destinație.

Do Young Kim, directorul executiv al CEVA Logistics, a declarat„Capacitățile noastre extinse în industria auto s-au prezentat pe deplin cu această cartă RORO și colaborarea fără probleme cu colegii noștri de la CMA CGM a asigurat că ambele mișcări ale mașinilor au mers ca un ceas. Succesul primelor proiecte demonstrează că suntem pe deplin pregătiți pentru ceea ce credem că vor fi multe alte charte similare în viitor.”

CEVA Logistics este cel mai mare furnizor mondial de logistică auto și anvelope și are o vastă expertiză globală care oferă soluții end-to-end pe piață.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.