CFR Calatori achizitioneaza servicii de modernizare locomotive electrice

 

CFR Calatori organizeaza doua proceduri de negociere, cu publicarea prealabila a unui anunt de participare, pentru achizitia de servicii de modernizare locomotive electrice.

 

Potrivit unui comunicat al CFR Calatori, in 30 septembrie 2011 are loc procedura de negociere, cu publicarea prealabila a unui anunt de participare pentru achizitia de \”Servicii de modernizare la LE 5100 KW\” – Servicii de reparare si de intretinere a locomotivelor. Procedura se va finaliza cu incheierea unui acord cadru de prestari servicii, cu valabilitate pana la data de 3 decembrie 2012, avand o valoare estimata intre 14,4 milioane de lei si 54 milioane de lei, fara TVA.

Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut, iar sursa de finantare este asigurata din fonduri de la bugetul de stat. Candidaturile se depun pana la 30 noiembrie, ora 10.00, la sediul societatii.

Totodata, pe 12 octombrie va avea loc procedura de negociere cu publicarea prealabila a unui anunt de participare care are ca obiect achizitia de \”Servicii de modernizare la LE 3400 KW\” – Servicii de reparare si de intretinere a locomotivelor. Procedura se va finaliza cu atribuirea unui acord cadru de servicii valabil 13 luni de la semnarea acestuia, valoarea estimata variind intre 3 si 45 de milioane de lei, fara TVA. Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut, iar sursa de finantare este asigurata din fonduri proprii. Ofertele se depun pana la 12 octombrie, iar deschiderea acestora va avea loc la aceeasi data, ora 11.00. la sediul societatii.

Documentatiile de atribuire pentru ambele proceduri sunt disponibile pe site-ul www.e-licitatie.ro.

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PALSU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.