CFR Călători prelungește valabilitatea cardurilor TrenPlus

CFR Călători prelungește valabilitatea cardurilor TrenPlus care nu au putut fi folosite pe perioada stării de urgență și de alertă instituite pe fondul pandemiei de COVID-19 și oferă o reducere de 10% celor care decid să cumpere acest tip de card până la finalul acestei luni.

 

În mod normal, în baza acestui card, pasagerii beneficiază de 25% REDUCERE din tariful de transport, timp de un an, pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenuri de orice rang, la clasa I sau clasa a II-a.

„Pentru a veni în sprijinul pasagerilor nostri care își doresc sa călătorească cu trenul, mai ales că ne aflăm în sezon estival, CFR Călători vine cu o ofertă promoţională, astfel că în perioada 15 – 30 iunie 2020, cardul TrenPlus va putea fi achiziţionat cu o reducere de 10%. Preţul este acum de 99,00 lei în loc de 110 lei”, transmit  reprezentanții companiei.

De asemenea, începând cu data de 15 iunie, CFR Călători prelungește valabilitatea cardurilor TrenPlus emise, astfel:

  • Cardurile care au termen de expirare în perioada 16 martie – 14 iunie, vor fi prelungite cu numărul corespunzător de zile de valabilitate (rămase neutilizate) din această perioadă.
  • Cardurile care au termenul de expirare după data de 14 iunie, vor fi prelungite cu numărul de zile din perioada 16 martie – 14 iunie, respectiv cu 91 de zile.   

Cardul TrenPlus are valabilitate 1 an, este nominal, netransmisibil, tariful de emitere fiind în mod normal de 110 lei. Poate fi procurat de către călători de la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimaţiilor de călătorie.

Pentru intrarea în posesia unui Card TrenPlus, este necesară doar completarea unui scurt formular care este disponibil și pe www.cfrcalatori.ro (formular tipizat –  vezi aici).

În baza acestuia pot fi cumpărate bilete pe orice rută, la trenurile InterRegio sau Regio, clasa I-a sau a II-a, de la toate casele de bilete și agențiile de voiaj CFR (care au sistem electronic de emitere a biletelor), precum și online, cu o reducere de 25% din tariful de transport. Tariful de rezervare a locului la vagon clasă sau vagon de dormit/cuşetă se achită integral.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.