CFR Marfă, la TransLogistica 2018

În perioada 26-28 septembrie, CFR Marfă va participa împreună cu casa sa de expediţie SC ROFERPSPED S.A. la cel mai important eveniment dedicat sectoarelor de logistică şi transport intern şi internaţional din Romania şi Europa de Est şi de Sud Est, TransLogistica 2018.

Expoziţia este dedicată produselor, serviciilor şi soluţiilor inovative din transporturile comerciale, expedieri de mărfuri şi canale logistice.

“Prezenţa constantă a CFR Marfă la acest eveniment reprezintă o excelentă oportunitate de a identifica noi partenerii de afaceri atat pentru societate ca şi pentru casa noastră de expediţie. Evenimentul este unul dintre cele mai importante de acest gen din Romania, reunind principalii jucători de pe piaţa de transport şi logistică. Se vor prezenta servicii şi produse din domeniu, cum ar fi: transport de marfă şi logistică, soluţii telematice şi de telecomunicaţii, depozitare, ambalare, cercetare şi dezvoltare în domeniu”, precizează CFR marfă, în comunicatul remis redacției.

Manifestarea va fi însoţită de un program de conferinţe care reuneşte specialişti de prestigiu, forumuri tehnice şi mese rotunde unde se vor dezbate teme de actualitate din domeniul transporturilor, oferind oportunităţi de promovare şi încheieri de noi parteneriate.

Standul 5- 6 CFR Marfă va fi deschis între orele 10.00 -18.00 în pavilionul B1.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.