CHEP Europa, în top 1% furnizori pentru responsabilitate socială corporativă

CHEPCHEP Europa, furnizor de soluţii pentru eficientizarea lanţului logistic, s-a clasat în topul 1% al celor mai buni furnizori între companiile evaluate în domeniul sustenabilităţii de către agenția independentă de rating EcoVadis. Compania a obţinut, pentru al doilea an consecutiv, nivelul de recunoaştere EcoVadis Gold, în 2017.

Acesta este nivelul maxim în sistemul de analiză EcoVadis, acordat pentru dezvoltarea responsabilă față de mediu și pentru obiectivele atinse în aria de mediu, practici de muncă, practici etice în afaceri și la nivelul lanţurilor logistice. CHEP Europa a obținut un scor foarte ridicat în special în practici de muncă și practici etice în afaceri.

EcoVadis este o agenție independentă de evaluare, specializată în monitorizarea dezvoltării sustenabile și a performanței.

Metodologia acesteia este elaborată pe baza standardelor internaționale de responsabilitate socială corporativă care includ standardele Inițiativei Globale pentru Raportare (GRI), ale UN Global Compact și ISO 26000, ce acoperă 150 de categorii de furnizori și 140 de țări. EcoVadis evaluează 20.000 de furnizori din 99 de țări, activi în 150 de sectoare economice.

Ecovadis logo

Iñigo Canalejo, Director de Sustenabilitate CHEP pentru Europa, Africa, India și Orientul Mijlociu a declarat:

“Ne onorează această recunoaștere a eforturilor noastre în aria de responsabilitate socială corporativă. Este o răsplată pentru modelul sustenabil de business, parteneriatele-cheie din supply chain și, cel mai important, pentru pasiunea și implicarea angajaților noștri în îmbunătăţirea sustenabilităţii lanţurilor logistice din întreaga lume”.

Iñigo Canalejo
Iñigo Canalejo

CHEP este parte din Brambles Limited, o companie care furnizează servicii logistice în supply chain, inclusă în clasamentul global Dow Jones Sustainability Index.

Brambles este semnatară a UN Global Compact, iar obiectivele sale de sustenabilitate pentru 2020 sunt corelate cu Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite.

Despre Ecovadis

EcoVadis operează prima rețea de cooperare pentru gestionarea performanței în sustenabilitate a furnizorilor, în 150 de sectoare și 99 țări.  Evaluările EcoVadis și instrumentele de monitorizare ușor de utilizat le permit companiilor să își gestioneze riscurile și să introducă inovații ecologice în lanțurile logistice, la nivel global. www.ecovadis.com

Despre CHEP

CHEP este lider global în furnizarea de soluţii logistice pentru sectoarele bunurilor de larg consum, produse proaspete, băuturi, manufactură şi retail în peste 60 de ţări. CHEP oferă o gamă largă de platforme logistice şi operaţionale, precum şi servicii de suport create pentru a creşte performanţa şi a minimiza riscul, îmbunătăţind sustenabilitatea la nivelul mediului înconjurător.

Prin cei peste 11.500 de angajaţi şi aproximativ 275 de milioane de paleţi şi containere, CHEP oferă valoare excepţională și acoperire eficientă celor peste 500.000 de puncte de livrare, printre care se află branduri globale ca Procter & Gamble, Sysco şi Nestlé.

CHEP face parte din Grupul Brambles, operatorul unui portofoliu care include IFCO, cel mai important furnizor de containere reutilizabile din plastic pentru industria globală de alimente proaspete și furnizori de containere speciale pentru industria auto, sectorul aerospațial și cel de petrol și gaze. Pentru mai multe informaţii despre Grupul Brambles, vizitaţi www.chep.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.