CHEP Europe primește EcoVadis Gold 2017 pentru Responsabilitate Socială Corporativă

CHEP Europe, furnizorul de soluții pentru lanțul logistic, s-a clasat, din nou, în topul 1% al companiilor evaluate în aria sustenabilităţii de agenția independentă de rating EcoVadis.

Cel mai înalt nivel de recunoaştere, EcoVadis Gold, a fost acordat CHEP Europe pentru al treilea an consecutiv, aceeaşi distincţie fiind obţinută de compania logistică şi pentru operaţiunile din Canada şi Australia.

CHEP Europe a primit această distincţie pentru dezvoltarea companiei în deplină responsabilitate față de mediu și pentru obiectivele atinse în ariile de mediu, practici de muncă, practici corecte în afaceri și în privința lanțului logistic.

Metodologia de evaluare folosită de EcoVadis are la bază standardele internaționale de resposabilitate socială corporativă, inclusiv cele ale Inițiativei Globale pentru Raportare (GRI), ale United Nations Global Compact și ISO 26000, care acoperă 150 de categorii de furnizori și 140 de țări. EcoVadis evaluează 35.000 de furnizori din 99 de țări, care îşi desfăşoară activitatea în 150 de sectoare de business.

CHEP face parte din Grupul Brambles Limited, companie furnizoare de soluții pentru lanțul logistic, care s-a situat pe prima poziție la nivel mondial în categoria de Servicii și bunuri comerciale) conform Indicelui de sustenabilitate Dow Jones. Brambles este una dintre cele șase companii incluse în  CDP A List 2017, un raport publicat de platforma online non-profit care dezvăluie  informaţii despre companiile cu impact în lupta împotriva fenomenului de despădurire. Aceste recunoașteri sunt rezultatul faptului că Brambles a implementat la scară globală un model de afaceri tipic economiei circulare. Compania este și semnatară a Pactului Global al Naţiunilor Unite și are obiective de sustenabilitate aliniate cu Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite.

Iñigo Canalejo

Iñigo Canalejo, Directorul de Sustenabilitate CHEP pentru Europa, Africa, India și Orientul Mijlociu, a declarat: „Suntem deosebit de onorați să primim o nouă recunoaștere a eforturilor noastre în sfera responsabilităţii sociale corporative. Suntem o companie cu business sustenabil și, ca lider global în dezvoltarea de lanțuri logistice sustenabile, acțiunile noastre devin tot mai vizibile. CHEP are dimensiunea și expertiza necesară pentru a-și ajuta clienții să genereze mai multă eficienţă în lanțul logistic și să-și atingă ţintele de sustenabilitate.”

„Toate acestea se datorează modelului nostru de afaceri bazat pe utilizare în comun și refolosire, colaborării strânse cu parteneri-cheie și pasiunii angajaților pentru a contribui la o lume mai bună.”

Despre EcoVadis

EcoVadis operează prima rețea de colaborare pentru gestionarea performanțelor în sustenabilitate a furnizorilor din 150 de sectoare economice și 110 țări. Ratingurile EcoVadis și instrumentele de monitorizare ușor de utilizat le permit companiilor să gestioneze riscurile și să introducă inovații ecologice în lanțurile lor logistice, la nivel global.

www.ecovadis.com 

Despre CHEP

CHEP este lider global în furnizarea de soluţii logistice pentru sectoarele bunurilor de larg consum, produse proaspete, băuturi, manufactură şi retail în peste 60 de ţări. CHEP oferă o gamă largă de platforme logistice şi operaţionale, precum şi servicii de suport create pentru a creşte performanţa şi a minimiza riscul, îmbunătăţind sustenabilitatea la nivelul mediului înconjurător. Prin cei peste 12.500 de angajaţi şi aproximativ 275 de milioane de paleţi şi containere, CHEP oferă valoare excepţională și acoperire eficientă celor peste 500.000 de puncte de livrare, printre care se află branduri globale ca Procter & Gamble, Sysco, Kellogg’s şi Nestlé. CHEP face parte din Grupul Brambles, operatorul unui portofoliu care include IFCO, cel mai important furnizor de containere reutilizabile din plastic pentru industria globală de alimente proaspete. În plus, CHEP oferă servicii logistice sectorului auto, în calitate de furnizor de containere speciale.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.chep.com.

Pentru mai multe informaţii despre Grupul Brambles, accesaţi www.brambles.com 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.