CHEP a primit certificarea Top Employer Europe 2018

CHEP, liderul global în soluții pentru lanțul logistic, a fost certificată Top Employer Europe 2018 de institutul global de cercetare Top Employers Institute (TEI), pentru excelență în condițiile de lucru oferite angajaților.

Compania primește recunoașterea ca angajator de top în industria logistică şi de supply chain la nivel european, după ce a obținut certificările Top Employer în Spania și Marea Britanie, anul trecut.

David Plink, CEO Top Employers Institute, a declarat: „CHEP face parte dintr-o comunitate globală exclusivistă de angajatori de top şi a continuat să aibă realizări semnificative în practicile de HR. Compania arată orientarea spre excelenţă nu doar prin produsele sau standardele de siguranță în lanţul logistic, ci şi prin oportunităţile de carieră pe care le oferă angajaților săi din întreaga lume. E un angajator care a reuşit să atragă cele mai bune talente din sectorul logistic, datorită mediului remarcabil de lucru şi programelor de dezvoltare, prin care le oferă o mare deschidere profesională .”

TEI acordă această certificare doar organizațiilor care ating cele mai înalte standarde în ceea ce privește condițiile de lucru. În urma unor analize aprofundate validate de un auditor extern, scorurile de performanță au fost acordate pe baza următoarelor criterii: strategia de atragere a talentelor, planificarea forţei  de muncă, integrarea noilor angajați, training și dezvoltare profesională, managementul performanței, dezvoltarea abilităţilor de leadership, managementul carierei şi al succesiunii, compensații și beneficii, cultura organizațională.

Ruediger Heim, Vicepreședinte HR CHEP pentru Europa, Africa, India și Orientul Mijlociu, a declarat: „Angajații sunt cel mai important activ al nostru. Oferindu-le șansa să fie mândri de ceea ce realizează reprezintă nu doar cheia succesului nostru, ci și cheia succesului clienților și al acționarilor noștri.”

Pentru ca o organizație să obțină certificarea Top Employer trebuie să existe o legătură intrinsecă între strategia de afaceri și cea de atragere a talentelor. „La CHEP, ne concentrăm în primul rând pe oamenii din echipă, fapt care reiese din modul în care echipa de top management stabilește prioritățile strategice, pornind de la dezvoltarea angajaților”.

CHEP pune accent pe dezvoltarea carierei în cadrul companiei printr-o serie de programe şi iniţiative: academii de învățare în ariile principale de business (comerț, lanț logistic și finanțe), acces la e-learning 24/7, instrumente de planificare a carierei, centre globale de excelență care susţin formularea de oferte atractive pentru angajaţi, cele mai bune tehnologii și instrumente de HR.

Ruediger Heim, Vicepreședinte HR CHEP pentru Europa, Africa, India și Orientul Mijlociu

„Fiecare angajat are oportunitatea să crească profesional într-o companie multinațională, fiind privit mereu ca parte dintr-un business cu misiune clară, cu o cultură organizațională dinamică şi o echipă deosebită. Recunoașterea obținută din partea Top Employers Institute arată că facem eforturi permanente să ne autodepășim prin evaluări comparative ale practicilor interne de resurse umane și o cultură centrată pe oameni”, a concluzionat Ruediger Heim.


CHEP a semnat recent un parteneriat cu Leading Executives Advancing Diversity (LEAD), organizație care activează în sectorul de retail și în cel al bunurilor de larg consum, ceea ce va susține iniţiativele companiei logistice pentru a continua să dezvolte un mediu de lucru incluziv și divers.

În România, dar și în alte piețe europene, compania sprijină viitorii specialiști în logistică și vânzări prin ateliere de lucru şi orientare în carieră, în colaborare cu universităţi de top. De asemenea, CHEP România este partener al Alliance for Youth, programul de combatere a şomajului iniţiat de Nestlé.

Intern, unul dintre instrumentele create de CHEP pentru a oferi oportunități maxime de dezvoltare profesională în rețeaua europeană este Inspiring Careers. Aplicația de planificare a carierei permite fiecărui angajat să îşi creeze rolul perfect în companie, potrivit talentului, abilităţilor şi aspiraţiilor sale individuale. 

Despre Top Employers Institut

Top Employers Institute (TEI), cu sediul în Olanda, certifică la nivel global angajatorii de top, care demonstrează excelenţă în practicile de HR şi mediul de lucru. Organizaţia derulează cercetări aprofundate cu privire la strategia, procesele și practicile companiilor, acoperind strategia de HR și de atragere a talentelor, implementarea, monitorizarea și raportarea politicilor de management al resurselor umane, dezvoltarea abilităţilor de leadership, planificarea carierei și managementul succesiunii.

Pentru mai multe informații, accesați: www.top-employers.com.

Despre CHEP

CHEP este lider global în soluţii logistice pentru sectoarele bunurilor de larg consum, produse proaspete, băuturi, manufactură şi retail în peste 60 de ţări. CHEP oferă o gamă largă de platforme logistice şi operaţionale, precum şi servicii de suport create pentru a creşte performanţa şi a minimiza riscul, îmbunătăţind sustenabilitatea la nivelul mediului înconjurător.

Prin cei peste 12.500 de angajaţi şi aproximativ 275 de milioane de paleţi şi containere, CHEP oferă valoare excepţională și acoperire eficientă celor peste 500.000 de puncte de livrare, printre care se află branduri globale ca Procter & Gamble, Sysco, Kellogg’s şi Nestlé. CHEP face parte din Grupul Brambles, operatorul unui portofoliu care include IFCO, cel mai important furnizor de containere reutilizabile din plastic pentru industria globală de alimente proaspete. În plus, CHEP oferă servicii logistice sectorului auto, în calitate de furnizor de containere speciale.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.chep.com.

Pentru mai multe informaţii despre Grupul Brambles, accesaţi www.brambles.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.