Chiliman isi acuza hingherii auto de abuzuri si ameninta cu rezilierea contractului

Ridicarile de masini parcate ilegal in Sectorul 1 vor fi facute exclusiv dupa un plan avizat personal de primarul Andrei Chiliman: Piata Victoriei – Calea Victoriei – B-dul Lascar Catargiu – Piata Romana – Calea Dorobanti – B-dul Ion Mihalache in dreptul pietelor 1 Mai si Domenii (doar masinile care dubleaza automobilele parcate pe banda 1) – Gara de Nord – B-dul Cuza.

„Limitati-va actiunile la arterele principale, la masinile parcate ilegal si care incurca traficul din Bucuresti! Sunteti la un pas de rezilierea contractului cu Primaria Sectorului 1“, i-a atentionat, joi, primarul Andrei Chiliman, pe reprezentantii societatii CFR Trans Auto, firma cu care administratia publica are contract, denuntand public „abuzurile“ pe care angajatii acesteia le comit in Sectorul 1.

Edilul a fost bombardat in ultima luna cu reclamatii din partea cetatenilor care acuza ca li se ridica masina de pe strazile secundare si de pe aleile din jurul blocurilor, zone fara parcari de resedinta amenajate, pe care oamenii parcheaza fara a incurca traficul rutier. „Ca reprezentant al cetatenilor Sectorului 1, am obligatia sa sanctionez orice abuz din partea oricarei institutii aflate in coordonarea primariei sau a unor societati care au contract cu Primaria Sectorului 1. Fac un apel la cetateni sa-mi semnaleze orice act de acest gen. Avertizez ca voi supraveghea personal activitatea de ridicare a masinilor pe arterele mentionate. Aceasta firma trebuie sa ridice limuzinele parcate cu tupeu si nesimtire pe Dorobanti sau pe Calea Victoriei, nu masinile pe care oamenii le lasa de ani de zile in fata blocului“, a declarat Chiliman.

In acelasi timp, edilul i-a transmis primarului general Sorin Oprescu „sa-si vada de treburile lui si sa lase sectoarele in pace“, nemultumit de decizia municipalitatii de a interzice, pe timpul zilei, parcarea masinilor pe banda 1 de circulatie a bulevardului Ion Mihalache. Chiliman argumenteaza ca, „in majoritate covarsitoare, acestea sunt masinile proprietarilor si locatarilor din blocurile de pe bulevard. Orice om de bun-simt le asimileaza parcarilor de resedinta“, a spus el.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.