Circulatia inchisa intre Chitila si Carrefour Militari, toata luna august

 

Circulatia rutiera in va fi inchisa intre 2 si 31 august pe tronsonul de drum cuprins intre intersectia DN7 cu Centura Bucuresti Nord din Chitila si intersectia autostrazii A1 cu Centura Capitalei (zona Carrefour Militari), pentru executarea unor lucrari de infrastructura.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) anunta ca in perioada amintita vor fi efectuate lucrari de conectare a noului pasaj de pe Centura de Nord a Capitalei cu pasajul de la Chitila si de aducere la parametri optimi de rulare a carosabilului pasajului existent, dar si de largire a rampei Chitila.

In perioada lucrarilor nu vor fi afectate relatiile de intrare-iesire in/din Municipiul Bucuresti, insa circulatia se va desfasura deviat, pe traseele semnalizate cu indicatoare de informare de culoare galbena:

– Pentru relatia DN7- A1, circulatia se va desfasura deviat, pe traseul Centurii Bucuresti, in directia intersectiilor Centurii Bucuresti cu DN1A, cu DN1, cu DN2, cu DN3, cu A2, cu DN4, cu DN5, cu DN6 si cu A2.

– Pentru relatia A1 – DN, circulatia se va desfasura deviat, pe traseul Centurii Bucuresti in directia intersectiilor cu DN6, cu DN 5, cu DN4, cu A2, cu DN3, cu DN 2, cu DN 1, cu DN1A, pe DN1A pana la intersectia cu DN7.

CNADNR a ales luna august pentru executarea acestor lucrari, in urma consultarii valorilor de trafic inregistrate de Politia Rutiera, care arata ca in aceasta perioada trec cele mai putine masini prin zona DN 7 – A1.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.