Circulatia rutiera pe DN7, zona Clisura Dunarii, sistata intre 25 si 29 mai

Circulatia autoturismelor, dar si a pietonilor, vor fi oprite in intervalul 25-29 mai, pe DN7, intre localitatile mehedintene Eselnita si Dubova, la kilometrul 19 plus 300, politistii recomandand o ruta ocolitoare care face legatura intre localitatile Orsova (jud. Mehedinti) si Moldova Noua (jud. Caras Severin), cu 80 de kilometri mai lunga.

In perioada amintita, se vor efectua lucrari de consolidare a drumului, ce a fost afectat de o alunecare de teren in urma cu peste doua luni. Atunci, o portiune de drum s-a rupt si s-a prabusit in Dunare. Seful Centrului Operational al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mehedinti, capitanul Liviu Boruga, declara atunci ca \”drumul s-a rupt pe o portiune de 15 metri\”, iar \”zidul de rambleu s-a prabusit in Dunare, fapt ce a produs ruperea drumului pana la ax\”. De atunci, traficul rutier s-a desfasurat in aceasta perioada pe un singur sens, pe portiunea afectata.

Politistii mehedinteni recomanda conducatorilor auto sa utilizeze pentru a ajunge in zona Eselnita – Dubova ruta ocolitoare: DN 57 Eselnita – DN6 intersectia cu DN 57B, Iablanita – Orsova – DN 57 Oravita – Moldova Noua – DN 57, Dubova.

Ruta ocolitoare intre Orsova si Moldova Noua este urmatoarea: Orsova- DN6 Dealul Plugovei – DN 57 B – Bozovici – Oravita – DN 57 – Moldova Noua. Politistii fac apel la soferi sa circule cu viteza redusa si sa respecte semnificatia indicatoarelor.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.