Circulația trenurilor, închisă prin stația de frontieră Valea lui Mihai

CFR Călători a închis temporar, începând din 14 martie, pe o perioadă determinată de 30 de zile, cu posibilitatea prelungirii, anumite puncte de trecere a frontierei cu circulație feroviară, având în vedere deciziile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, în urma creșterii cazurilor de coronavirus.

Decizia afectează trenurile operate în comun de CFR Călători și MAV-Start care tranzitează frontiera de stat de la Valea lui Mihai. 

1 6811 Oradea – Debrecen  

stația de frontieră

Valea lui Mihai

2 6823 Satu Mare – Debrecen
3 687-2 Satu Mare – Wien Hbf.
4 6812 Debrecen – Oradea
5 6822 Debrecen – Satu Mare
6 686-1 Wien Hbf – Satu Mare

 

Călătorii care au bilete cumpărate la trenurile menționate pot solicita restituirea integrală a contravalorii legitimațiilor de călătorie.

În cazul legitimațiilor de călătorie cumpărate pentru această perioadă la trenurile internaționale care trec prin alte stații de frontieră și se dorește renuntarea la călătorie, restituirea tarifelor legitimațiilor se efectuează conform reglementărilor internaționale în vigoare, aduse la cunoștința pasagerilor la momentul cumpărării. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic Internațional / Informații de călătorie.

CFR Călători solicită pasagerilor săi respectarea atât a setului de reguli emis de Ministerul Sănătăţii în vederea combaterii răspândirii infecției cu Covid-19 pe teritoriul ţării noastre, pentru restrângerea efectelor, protecția, siguranța și securitatea lor, a celorlalți călători și personalului feroviar, cât și respectarea deciziilor luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență și organele competente.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.