Circulatie oprita temporar intre Botosani si Piatra Neamt de Turul Ciclist al Romaniei

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anunta instituirea unor restrictii temporare de circulatie pe DN 28B Botosani – Targu Frumos, DN2 Targu Frumos – Roman si DN15D Roman – Piatra Nemt, unde se desfasoara, joi, Turul Ciclist al Romaniei.

Startul etapei a V-a a Turului Ciclist al Romaniei se da din municipiul Botosani, la ora 13:00, iar competitia se desfasoara pe ruta DN 28B Botosani – Targu Frumos, DN2 Targu Frumos – Roman, DN15D Roman – Piatra Nemt. Se estimeaza ca ciclistii vor ajunge in municipiul Piatra Neamt in jurul orei 17:30.

Competitia, aflata la cea de-a 47-a editie, se desfasoara pe un traseu de 1.178 de kilometri si se va incheia, in data de 12 iunie, la Constanta.

Directia Rutiera din Inspectoratul General al Politiei Romane si serviciile politiei rutiere din judetele tranzitate asigura insotirea caravanei cu echipaje auto si au dispozitive de agenti pe toate arterele pe care se deruleaza competitia.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere, participantii la trafic sunt sfatuiti sa respecte atat restrictiile de circulatie instituite temporar, cat si indicatiile politistilor. Autovehiculele care vin din sensul opus coloanei cicliste vor fi oprite pe marginea drumului pana la trecerea acesteia, iar cele care se deplaseaza in aceeasi directie nu vor avea voie sa depaseasca sau sa se intercaleze in caravana.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.