Ciucă vrea procedură unitară de decontare a transportului elevilor

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, în 30 august, la videoconferința cu autoritățile locale și cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, pe tema deschiderii noului an școlar, că este nevoie de o procedură unitară de decontare pentru transportul elevilor, iar o soluţie urmează să fie găsită până la sfârşitul lunii septembrie.

„Problema transportului elevilor, problemă dicutată ieri cu asociațiile primarilor din țară, cu reprezentanții Uniunii conciliilor Județene, – (…) deci am stabilit ca Ministerul Educației împreună cu președinții CJ să avem o soluție până la 15 septembrie, dacă nu mă înșel”, a precizat premierul Ciucă.

Subiectul decontării transportului elevilor a fost discutat de premierul Ciucă, în urmă cu o zi, la întâlnirea cu reprezentanţii Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România şi ai Asociaţiei Municipiilor din România.

Însă termenul avansat de premier a fost altul: „E nevoie de o procedură unitară de decontare pentru transportul elevilor. România educată înseamnă şanse egale la educaţie tuturor copiilor. UNCJR şi Ministerul Educaţiei vor găsi o soluţie, până la sfârşitul lunii septembrie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.