CNAIR amână redeschiderea DN7C Transfăgărășan

Având în vedere avertizarea meteorologică emisă de Administrația Națională de Meteorologie care anunță Cod portocaliu de ploi abundente pentru mai multe județe, printre care și județul Sibiu pe raza căruia este DN 7C, CNAIR a decis, pentru siguranța participanților la trafic, ca traficul rutier să rămână închis pentru toate categoriile de autovehicule pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800).

“Subliniem că fenomenele meteorologice manifestate prin instabilitate atmosferică și ploi abundente reprezintă un real pericol pentru partcipanții la trafic, mai ales la mare altitudine, cum este cazul Transfăgărășanului”, precizează CNAIR.

Acest sector de drum va fi redeschis după îmbunătățirea condițiilor meteorologice și verificarea stării drumului, astfel încât să fie îndeplinite condițiile de siguranță pentru cei care aleg acest traseu.

De asemenea, CNAIR face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic și să respecte retricțiile impuse temporar pe perioada afectata de fenomenele meteorologice din această perioadă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagina, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.